Στον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου η ταινία Elle

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.2.2017

Ο Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου θα προβάλλει σε δύο προβολές την ταινία Elle / Εκείνη, που διεκδικεί το φετινό Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και ενδέχεται να χαρίσει στην Ιζαμπέλ Ιμπέρ το πρώτο Όσκαρ Ερμηνείας στην πολύχρονη καριέρα της.  


Η ταινία Elle, του Ολλανδού σκηνοθέτη Πολ Βερχόβεν που μόλις ολοκλήρωσε το έργο του ως πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής της φετινής Μπερλινάλε, εστιάζει στη Μισέλ, μια επιτυχημένη επιχειρηματία η οποία δέχεται επίθεση στο σπίτι της από ένα μασκοφόρο βιαστή. Η Μισέλ προσπαθεί να ξεπεράσει με ψυχραιμία το συμβάν, ωστόσο όταν εκείνος συνεχίζει να την παρενοχλεί με μηνύματα, αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητά του και παρασύρεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι.



Τους κύριους ρόλους στο έργο κρατούν εκτός από την Ιζαμπέλ Ιμπέρ οι Λοράν Λαφίτ και Αν Κονσινί.


+ Προβολή στο Σινέ Στούντιο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 21:00 και την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 20:00. 


Πληροφορίες τηλ. 96420491.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ