Το Ενάλιο Λεωφορείο σταθμεύει στο Κυπριακό Μουσείο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.5.2017

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη Διεθνή Μέρα Μουσείων, το Ενάλιο Λεωφορείο θα βρίσκεται στο Κυπριακό Μουσείο την Πέμπτη 18 Μαΐου (9:00-22:00) και το Σάββατο 20 Μαΐου (9:00-17:00).



Το Ενάλιο Λεωφορείο είναι μια κινητή μονάδα που φιλοεξενεί εκθέσεις σχετικά με την ενάλια πολιτιστική μας κληρονομιά.


Η έκθεση, που εστιάζει στην κυπριακή ενάλια αρχαιολογία, περιοδεύει σε ολόκληρο το νησί από τις 5 Μαΐου και μέχρι τις 15 Ιουνίου αποκαλύπτοντας πτυχές της ιστορίας της Κύπρου που είναι κρυμμένες στο βυθό της θάλασσας.






Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ