Into the Inferno με τον Βέρνερ Χέρτζογκ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.10.2016

Το «Into the Inferno» είναι το πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ από τον μεγάλο σκηνοθέτη Βέρνερ Χέρτσογκ στο οποίο έρχεται  και πάλι αντιμέτωπος με το αγαπημένο του θέμα: την ανεξέλεγκτη δύναμη και την ομορφιά της φύσης.


cp7kfgaxgaaldnj

Στο ίσως πιο ακραίο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του μέχρι σήμερα, ο Χέρτζογκ οδεύει προς κρατήρες γεμάτους με κόκκινο καυτό μάγμα σε μερικά από τα πιο δραστήρια και εκπληκτικά ηφαίστεια του κόσμου. Ταξιδεύει στη Βόρεια Κορέα, την Αιθιοπία, την Ισλανδία και το Αρχιπέλαγο Βανουατού για να εξερευνήσει τα ηφαίστεια και τις ιστορίες που εμείς ως άνθρωποι, έχουμε δημιουργήσει για να τα κατανοησουμε.. « Τα ηφαίστεια δεν τα ενδιαφέρουν τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ», λέει ο Χέρτζογκ σε ένα σημείο στο τρέιλερ.


Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα Netflix στις 28 Οκτωβρίου


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ