5ο Εργαστήρι Οικονομικής Ιστορίας Τράπεζας Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.11.2016

Με σκοπό να αναδειχθεί μέσα από την έρευνα η ιστορία της Οικονομίας της Κύπρου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο Εργαστήρι Οικονομικής Ιστορίας Ιστορικού Αρχείου Τράπεζας Κύπρου.


Το εργαστήρι θα φέρει σε επαφή μεταπτυχιακούς φοιτητές με τις διαθέσιμες πηγές οικονομικού και τραπεζικού χαρακτήρα, κυρίως του Ιστορικού Αρχείου Τράπεζας Κύπρου.


Το Εργαστήρι είναι χωρισμένο σε δύο μέρη:


Πρώτο μέρος:


Περιλαμβάνει εισαγωγικές ανακοινώσεις για την οικονομική ιστορία και το περιεχόμενο του Ιστορικού Αρχείου της Τράπεζας Κύπρου.


Δεύτερο μέρος:


Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ολιγομελείς ομάδες, στις οποίες θα διανεμηθούν αντίγραφα τεκμηρίων από τις ενότητες του Ιστορικού Αρχείου της Τράπεζας. Στην ομαδική εργασία και με τη βοήθεια και καθοδήγηση των διοργανωτών, οι φοιτητές θα σχολιάσουν το υλικό και θα ετοιμάσουν 5λεπτη ομαδική παρουσίαση.



+ Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου | 9:30-14:00


Διαθέσιμες θέσεις: 40


Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τη σελίδα στο facebook


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ