Μπερλινάλε 2018 | Έναρξη με το Isle of Dogs του Γουές Άντερσον

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.12.2017

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον, «Isle of Dogs», θα είναι η ταινία έναρξης του φετινού 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, που ανοίγει αυλαία στις 15 Φεβρουαρίου.


Είναι η τέταρτη φορά που ο Άντερσον συμμετέχει με ταινία του στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ. Είχαν προηγηθεί η «Οικογένεια Τένενμπαουμ» [2002], το «Life Aquatic with Steve Zissou» [2005] και το «Ξενοδοχείο Grand Budapest» το οποίο είχε ανοίξει τη διοργάνωση το 2014 αποσπώντας και την Αργυρή Αρκτο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Γουές Άντερσον θα ανοίξει και πάλι το διαγωνιστικό τμήμα της Μπερλινάλε. Το "Isle of Dogs" είναι η πρώτη animation ταινία που ανοίγει το Φεστιβάλ - μια ταινία που θα κερδίσει τις καρδιές των θεατών με τη γοητεία του Γουές 'Αντερσον», δήλωσε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου Ντίτερ Κόσλικ.

Το «Isle of Dogs» αφηγείται την ιστορία ενός δωδεκάχρονου αγοριού που δεν θα διστάσει να ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια προκειμένου να βρει τον σκύλο του, όταν όλα τα σκυλιά της Μεγκασάκι Σίτι θα εξοριστούν σε ένα νησί -σκουπιδότοπο.


Στην ταινία συμμετέχουν δανείζοντας τις φωνές τους δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως οι Μπιλ Μάρεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ, Τίλντα Σουίντον, Μπομπ Μπάλαμπαν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Εντουαρντ Νόρτον, Μπράιαν Κράνστον, Λιβ Σράιμπερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Γκρέτα Γκέργουικ, η Γιόκο Ονο και άλλοι.

Το «Isle of Dogs» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 23 Μαρτίου και στον υπόλοιπο κόσμο τον Απρίλιο του 2018.

Το επόμενο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική πόλη από τις 15 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ