Open Call: Cheapart Cyprus 2018

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.3.2018

H φετινή διοργάνωση CHEAPART Cyprus 2018 απευθύνεται σε εικαστικούς καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Από τις 11 Μαΐου έως τις 13 Μαΐου, καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη θα συμμετάσχουν στην έκθεση και στο παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους σε 500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη, μέρος του συγκροτήματος Carob Mill, ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά κτίρια στην Κύπρο.


Η αίτηση αφορά μόνο τους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση, και όχι στο παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Call 2018

Η αίτηση αξιολογείται από τα μέλη της επιμελητικής επιτροπής:
Τάσος Στυλιανού (Κυπρος), Γιώργος Γεωργακόπουλος (Ελλάδα), Φωτεινή Καπίρη (Ελλάδα)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή, 6 Απριλίου , 2018
Διάρκεια έκθεσης: Παρασκευή, 11 Μαΐου – Κυριακή, 13 Μαΐου, 2018

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

1. Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής (Κατεβάστε τη φόρμα αίτησης εδώ: http://cheapart.gr/content/347/-call-cheapart-cyprus-

2. Διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες στο εισαγωτικό κείμενο πριν συμπληρώσετε την αίτηση.

3. Προετοιμάστε τις εικόνες της δουλειάς σας όπως απαιτεί η φόρμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν πρέπει να επικολλήσετε τις εικόνες μέσα στο αρχείο της αίτησης. Επισυνάψτε τα αρχεία ξεχωριστά μέσα στο email σας.

Υποβάλετε την αίτησή σας στο office[at]cheapart.gr
Η απάντηση θα αποσταλεί μέσω email σε όλους τους αιτούντες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ