H «Famagusta Avenue Garage» έχει διαχειριστική επιτροπή

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.7.2019

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Δικοινοτικού Κέντρου «Famagusta Avenue Garage», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Δερύνεια, σε συνεδρία της που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 03/7/2019, καταρτίστηκε σε σώμα και ανακοίνωσε τα επίσημα ονόματα που θα την αποτελούν:


Πρόεδρος:Ραφαήλ Θωμά
Αντιπρόεδρος: Ardıç Taşcıoğlu
Γραμματέας: Αντρέας Τζιάμας
Ταμίας: Αντρέας Παναγιώτου
Μέλη:Αντρέας Αδαμίδης
Νίκη Στέκα Αρτέμη
Μαριλένα Δημητρίου
Αγγελική Ζάκου
Μάριος Λιόγρης
Μαρία Μαούρη
Λένος Μάστρου
Φλώρα Χατζηγεωργίου
Τάσος Χατζηλευτέρης
Hande Cumaogulları
Berke Dagli
Aycan Garip
Simge Okburan

Ο χώρος του «Famagusta Avenue Garage» αξιοποιείται εδώ και ένα χρόνο από Ελληνοκυπριακές και Τουρκοκυπριακές οργανώσεις, ομάδες και άτομα, που στόχο έχουν την καλλιέργεια της συνύπαρξης, της ανταλλαγής εμπειριών, προβληματισμών και ιδεών, μέσα από το διάλογο, εκδηλώσεις, εργαστήρια, προγράμματα, δράσεις και άλλα.
Η Διαχειριστική Επιτροπή του «Famagusta Avenue Garage» καλεί όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει, είτε να ενημερώνεται για τις δράσεις και εκδηλώσεις τους, να εγγραφεί στις θεματικές υπο-επιτροπές που έχουν δημιουργηθεί, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου και πραγματοποίηση δράσεων. Οι υπο-επιτροπές είναι:
1.Υπο-επιτροπή Μουσικής
2.Υπο-επιτροπή Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
3.Υπο-επιτροπή Εικαστικών/Καλλιτεχνική
4.Πολιτιστική Υπο-επιτροπή/Πολιτιστικής Κληρονομιάς
5.Υπο-επιτροπή Εκπαίδευσης
6.Υπο-επιτροπή Τύπου και Επικοινωνίας

Ο χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, οργανισμό, άτομα κ.ο.κ. για την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων, που συμβαδίζουν και προωθούν τους στόχους ίδρυσης του «Famagusta Avenue Garage» ως δικοινοτικού κέντρου.

+ Για πληροφορίες στο famagusta.avenue.garage@gmail.com, ή στα ακόλουθα τηλέφωνα Ραφαήλ Θωμά / +35799136200, Ardıç Taşcıoğlu / +905338685817.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ©ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ