Χαμπιαούρης: «Δεν θα στερηθεί σεντ το ελεύθερο θέατρο»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.11.2019

«Μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι το ελεύθερο θέατρο θα στερηθεί ένα σεντ!», ανέφερε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ο υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστας Χαμπιαούρης, μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στο πλαίσιο συνεδρίας για τον προϋπολογισμό του ΥΠΠΑΝ.


Κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού να επιβάλει πρόστιμο ύψους 342 χιλιάδων ευρώ στον ΘΟΚ για «παράβαση του άρθρου 6(1) των περί της Προστασίας του Ανταγωνισμού Νόμων του 2008 και 2014», ο υπουργός ανέφερε ότι το ελεύθερο θέατρο θα στηριχθεί και ότι μελετούνται αυτή την περίοδο οι τρόποι με τους οποίους θα είναι νόμιμος ο διαμοιρασμός των χορηγιών στα υπόλοιπα θέατρα.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το Παράθυρο, όταν λήφθηκε η απόφαση της Επιτροπής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ