Παράθυρο logo
Εικόνες από τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της ΣΟΚ στην εκκλησία Φανερωμένης
Δημοσιεύθηκε 20.12.2018
Εικόνες από τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της ΣΟΚ στην εκκλησία Φανερωμένης

Μέσα στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

Το ρεπερτόριο της συναυλίας περιελάμβανε έργα των Μέντελσον, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Μότσαρτ αλλά και «Το παιδί με τη σάλπιγγα» του Χρίστου Σαμαρά ενώ ολοκληρώθηκε με το Jingle Bells σε ενορχήστρωση του Άλκη Μπαλτά.

Στη συναυλία συμμετείχε η σοπράνο Αύρα Σιάτη και η χορωδία Cantus Novus Femina της Πολιτιστικής Κίνησης Λεμεσού «Επιλογή», σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Αγγελίνας Νικολαΐδου. Την ορχήστρα διηύθυνε ο καλλιτεχνικός της διευθυντής και μαέστρος Γενς Γκέοργκ Μπάχμαν.

Η εκκλησία ήταν κατάμεστη ενώ η ΣΟΚ φρόντισε να στηθεί και μεγάλη οθόνη στην πλατεία.

Η ίδια συναυλία επαναλαμβάνεται την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ©ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 

Ανοιχτές συναυλίες τον Ιανουάριο: Με τον νέο χρόνο, εκτός από το βασικό πρόγραμμα συναυλιών της, η Συμφωνική Ορχήστρα θα δώσει τις ανοιχτές στο κοινό «Συναυλίες της Γειτονιάς», με βαλς, πόλκες και πολωνέζες: στην Αθηένου (30/01/2019), στον Αστρομερίτη (31/01) και στην Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου (01/02).


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ