Κυπριακή ταινία στους φιναλίστ του Fantaspoa

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.5.2020

Η ταινία του Αντρέα Splash Κυριάκου“Strain Roulette”, στους Φιναλίστ του Fantaspoa: το μεγαλύτερο φεστιβάλ φανταστικού κινηματογράφου της Λατινικής Αμερικής.






To Fantaspoa ειναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φανταστικού κινηματογράφου της Λατινικής Αμερικής. Με πάνω από 100 συμμετοχές, οι κριτές του φεστιβάλ διάλεξαν μόλις 15 για να διαγωνιστούν για το διεθνές βραβείο κοινού. Οι θεατές θα απολαύσουν διαδικτυακές προβολές που θα γίνονται μέχρι και την 10η Μαΐου και η ψηφοφορία θα εξαρτηθεί από  “likes” του κοινού στο YouTube.


Η ταινία γυρίστηκε αρχές Απριλίου κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της καραντίνας αφού το φεστιβάλ ήταν αυστηρό με τους κανονισμούς του και τόνιζε την ανάγκη όλες οι ταινίες να γίνουν από το σπίτι και χωρίς να μπαίνει κανενός η υγεία σε κίνδυνο.

Στο καστ οι: Μαρία Παπακώστα, Πέννυ Φοινίρη, Χριστόδουλος Μαρτάς, Παναγιώτης Κυριάκου, Ανδρέας Φυλακτού

Συντελεστές οι: Χριστίνα Γεωργίου στη μουσική επιμέλεια και σχεδιασμό ήχου, ο Νέαρχος Κωνσταντίνοιυ στο character design, ο Σταύρος Χριστοφόρου στο animation και ο Αρτέμης Ψαθάς στα promo graphics.

Σενάριο & σκηνοθεσία: Αντρέας  Splash Κυριάκου

Όλοι δούλεψαν αφιλοκερδώς από το σπίτι και χωρίς καμιά προσωπική επαφή μεταξύ τους.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Splash Screen Entertainment και Black Lemon TV, σε συνεργασία με το GeekOtopos Collaborative Hive

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ