Αναβάλλεται για το 2021 το Φεστιβάλ Φέγγαρος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.5.2020

Την αναβολή του για τη φετινή χρονιά, οπότε θα γιόρταζε τα 10χρονα του, ανακοίνωσε σήμερα το Φεστιβάλ Φέγγαρος.


Η ετήσια μουσική διοργάνωση θα λάμβανε χώρα τις πρώτες μέρες του Αυγούστου στο χωριό Κάτω Δρυς.

«Παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν και αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και έχουμε λάβει μια σειρά από ζητήματα υπόψη», αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών. «Ο Φέγγαρος είναι μια διοργάνωση που περηφανεύεται για την προσφορά μιας θετικής εμπειρίας στην οποία προσβλέπουν τόσο το κοινό όσο και οι καλλιτέχνες. [...] Είναι σημαντική για μας η υγεία και η ασφάλεια όσων συμμετέχουν στο φεστιβάλ - από τους τεχνικούς ήχου, φώτων, σκηνής μέχρι τους καλλιτέχνες, τους πωλητές φαγητού, τους bartenders, όσους εργάζονται στη διοργάνωση, τους κατοίκους του χωριού και κυρίως, το κοινό. Λαμβάνουμε υπόψη την θέση όλων.»



«Οι αλλαγές είναι συνεχόμενες και πολλά ζητήματα εξαρτώνται από παράγοντες όπως οι περιορισμοί στις πτήσεις και τις συναθροίσεις» αναφέρουν ακόμη οι διοργανωτές. «Ιδανικά, θα ανακοινώναμε φέτος το μεγαλύτερο μας lineup για την 10η επέτειο της διοργάνωσης. Όμως η αβεβαιότητα των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι δεν μας επιτρέπει να παραμένουμε σε αναμονή. Δεν θέλουμε να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα των όσων το φεστιβάλ προσφέρει.»

Η επόμενη, επετειακή διοργάνωση του Φεστιβάλ Φέγγαρος θα πραγματοποιηθεί απο τις 29 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021 στο χωριό Κάτω Δρυς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ