Έκτακτη χορηγία για τους εργαζόμενους στον πολιτιστικό τομέα

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.5.2020

Την καταβολή έκτακτης χορηγίας στους ανθρώπους του πολιτισμού αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο.


Όπως ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, αύριο θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Υπουργείου το ειδικό έντυπο στο οποίο θα περιγράφονται οι όροι υποβολής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους.

Η έκτακτη χορηγία αφορά επίδομα ύψους 900 ευρώ για τρεις μήνες - δηλαδή 300 ευρώ για έκαστο από τους τρεις μήνες.

«Με αυτό τον τρόπο η Κυβέρνηση θέλει να στηρίξει τον πολιτισμό και θα παραχωρηθεί σε όσους εγκριθούν μία χορηγία η οποία αντιστοιχεί στην κάλυψη μιας 3μηνίας, με βάση τα υπόλοιπα δεδομένα που έχει ο αιτητής και με ένα ποσό €900», πρόσθεσε ο ΥΠΠΑΝ.

Ο κ. Προδρόμου δήλωσε, επίσης, ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη στιγμή κατά την οποία θα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις στην πλατφόρμα που θα λειτουργήσει στο Υπουργείο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ