Ακροάσεις για την παραγωγή της Νέας Σκηνής «Σε κρίσιμη κατάσταση» του Αντώνη Γεωργίου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.7.2020

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής της Νέας Σκηνής «Σε κρίσιμη κατάσταση» του Αντώνη Γεωργίου, η οποία θα ανέβει τον Ιανουάριο του 2021 σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χαραλαμπίδη, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 16 έως 20 ετών. Το έργο είναι γραμμένο στην κυπριακή διάλεκτο.


Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, ώρα 12 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του e-mail «Ακρόαση | ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ».

Απ’ όσους επιλεγούν θα ζητηθεί να προετοιμάσουν ένα απόσπασμα από το έργο, το οποίο θα τους σταλεί μέσω e-mail.Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη, με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα, και η ενημέρωσή τους αποκλειστικά μέσω e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy ή καλέστε στο 22 86 43 06.

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ