Ο εκδοτικός οίκος Maria Editions σε διεθνή έκθεση καλλιτεχνικών εκδόσεων

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.2.2021

Ο εκδοτικός οίκος Maria Editions της εικαστικού Μαρίας Τουμάζου επιλέχθηκε για να λάβει μέρος στον ετήσιο θεσμό έκθεσης βιβλίου Printed Matter Art Book Fair που πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 25-28 Φεβρουαρίου με εγκαίνια στις 24 Φεβρουαρίου.


Το Printed Matter με βάση την Νέα Υόρκη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς για προώθηση, διανομή και έρευνα σε σχέση με τις εκδόσεις καλλιτεχνών.

To Maria Editions είναι ο μικρός artist-led εκδοτικός οίκος που συν-ίδρυσε το 2014 η Μαρία Τουμάζου με την καλλιτέχνη Marysia Gacek με βάση την Λευκωσία και την Νέα Υόρκη.

Κατα τη διάρκεια της έκθεσης αυτής θα παρουσιάσουν την νέα έκδοση, «Correspondence», της Sophia Dawson όπως και την επερχόμενη έκδοση, «Amanda», της Olga Micińska. Θα πραγματοποιηθούν επίσης παράλληλες δράσεις όπως μια συζήτηση με την καλλιτέχνη Sophia Dawson για την νέα της έκδοση και μια προβολή επιλογής από βίντεο καλλιτεχνών που έχει επιμεληθεί ο καλλιτέχνης John Ryan, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν. Οι παράλληλες δράσεις και η περιήγηση των επισκεπτών στην σελίδα είναι δωρεάν καθόλη τη διάρκεια που οι εκδόσεις του Maria Editions θα είναι διαθέσιμες προς πώληση.

Αποκλειστικό σημείο πώλησης των εκδόσεων του Maria Editions στην Κύπρο ήταν διαχρονικά το βιβλιοπωλείο Moufflon. Οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες και απο την ιστοσελίδα για διαδικτυακές παραγγελίες και την ιστοσελίδα της έκθεσης Printed Matter Art Book Fair κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

Περισσότερα εδώ:

-Maria Editions https://mariaeditions.com/ , https://www.instagram.com/mariaeditions/ , https://www.facebook.com/Maria-Editions-559292760838503
-Printed Matter Art Book Fair https://www.printedmatter.org/ , https://pmvabf.org/

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ