O «Αριστοφάνης τόσος δα!» διαδικτυακά στα σχολεία

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.4.2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα online προβολών της μουσικής παράστασης της Σκηνής 018 «Αριστοφάνης τόσος δα!» (κείμενο-σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου και μουσική Χριστίνας Αργύρη), την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.500 μαθητές και εκπαιδευτικοί, που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την έκτακτη δράση του Οργανισμού.


Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΘΟΚ, η παράσταση προσφέρθηκε δωρεάν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ειδικών σχολείων και ιδρυμάτων, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της εκπαιδευτικής αποστολής του Οργανισμού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ