Δήμος Λευκωσίας: Προτάσεις για αξιοποίηση δύο υποστατικών στο Καϊμακλί

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.9.2021

Ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει ότι δέχεται προτάσεις για αξιοποίηση δύο υποστατικών που βρίσκονται στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου, σε περιοχή ειδικού χαρακτήρα για εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές ή και πολιτιστικές χρήσεις.


Η δημοσίευση αφορά το Πολιτιστικό και Κοινοτικό Κέντρο «οι Μύλοι» στο Καϊμακλί που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 2 και το κτήριο της πρώην Συνεργατικής (ΣΠΕ) Καϊμακλίου που βρίσκεται στη γωνιά των οδών Αχιλλέως και Γρίβα Διγενή 2.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy / Ανακοινώσεις.

Οι προτάσεις συνοδευόμενες με όλα τα δικαιολογητικά να υποβληθούν στο Δήμο Λευκωσίας, στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Λευκωσίας (Επτανήσου 11, 1016 Λευκωσία) μέχρι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ