ΘΟΚ: Ακροάσεις για την παραγωγή «Οιδίπους Τύραννος»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.3.2022

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή, η οποία θα ανέβει τον Ιούνιο του 2022 σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυριάκου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 20 έως 50 ετών.


Οι ενδιαφερόμεν@ καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ώρα 12:00 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ».

Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτιδα της παράστασης. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ από το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 έως τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022. Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και την ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail.
Από όσ@ς επιλεγούν για ακρόαση ζητείται να προετοιμάσουν ένα σύντομο κομμάτι του κειμένου, το οποίο θα τους σταλεί, και ένα δημοτικό τραγούδι δικής τους επιλογής. Η είσοδος στις ακροάσεις θα γίνει με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy ή καλέστε στο 22 86 43 06.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ