Η Ατζέντα του Σ/Κ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.2.2018

Το πρώτο σαββατοκύριακο του μήνα σε περιμένει με πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ:




Σάββατο 3 Φεβρουαρίου:



  • Εργαστήρι μαγειρικής vegan πρωινό: Στον Πολυχώρο “Κόσμος χωρίς σύνορα” παρέα με τη Ζωή Καβαλτζή, στις 10:00. Συστήνεται για παιδιά 6+ με συνοδεία ενήλικα. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62530" ev_uxval="1" ]





  • Η Λεβέντειος Πινακοθήκη, καλεί όλους του μικρούς μας φίλους σε ένα καρναβαλίστικο πρωινό, στις 10:30. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, πέρνοντας έμπνευση από τους πίνακες της συλλογής, να φτιάξουν τις δικές τους καρναβαλίστικες μάσκες, με ανακυκλώσιμα υλικά και πολλή δημιουργικότητα. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας: 6-12


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63030" ev_uxval="1" ]







  • Οι Rise ‘N’ Shine Tattoo Club & Vinyl In Cyprus παρουσιάζουν το Tattoo & Vinyl weekend party* στο  Beat Παζάρ Πολυχώρος απέναντι από το Παραδοσιακό καφενείο  Μάλλον Γλυκύς, στις 12:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62855" ev_uxval="1" ]





  • Ανακαλύψτε τον Beethoven σ’ένα ταξίδι εξερεύνησης και γνωριμίας με έναν απ’τους μεγαλύτερους συνθέτες που έζησαν ποτέ, τον Ludwig van Beethoven! Ποιος ήταν άραγε; Μήπως ο τελευταίος από τους αυστηρά κλασικούς συνθέτες; Ή πάλι ο πρώτος απ’ τους μεγάλους ρομαντικούς; Στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 15:30.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62970" ev_uxval="1" ]





  • Cyprus- Mandala Open day: H συγγραφέας/ δημιουργός Melissa Hekkers θα έχει την χαρά στα πλαίσια μιας παρουσίασης -συζήτησης να αναλύσει την τη φιλοσοφία των Μανταλά και την πορεία δημιουργίας των δύο βιβλίων που κατάφέρνουν με τρόπο μοναδικό και διαδραστικό να συνδιάζουν φιλοσοφία των μανταλιών μαζί με την πολιτιστική κα φυσική κληρονομιά του νησιού. Στις 17:00 στο "Meres" Multifunctional Space. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62901" ev_uxval="1" ]





  • Το Sousami bar, στη Λεμεσό, παρουσιάζει το Disco Dystopia Vol3, ένα πάρτυ σε ντίσκο ρυθμούς, σιτς 20:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63259" ev_uxval="1" ]





  • Ο ΘΟΚ παρουσιάζει τη νέα θεατρική παράσταση “Φυλές” της Νίνα Ρέιν , σε σκηνοθεσία Αθηνάς Κάσιου, στις 20:30, στη Νέα Σκηνή ΘΟΚ. Ο Μπίλι λέει ότι αποφάσισε να σταματήσει να σας μιλάει. Θεωρεί ότι πρέπει όλοι να μάθετε νοηματική. Λέει… πέρασε τη ζωή του προσπαθώντας να σας καταλάβει και τώρα θεωρεί ότι πρέπει εσείς να προσπαθήσετε να καταλάβετε εκείνον.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62667" ev_uxval="1" ]





  • Το Sarah’s Jazz Club, παρουσιάζει τους Macumba​ Live στη Λευκωσία, στις 21:30. Έρχονται να ξεσηκώσουν το κοινό με κουβανέζικες, βραζιλιάνικες funk και jazz μελωδίες.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62913" ev_uxval="1" ]





Κυριακή 4 Φεβρουαρίου:



  • Οι Rise ‘N’ Shine Tattoo Club & Vinyl In Cyprus παρουσιάζουν το Tattoo & Vinyl weekend party* στο  Beat Παζάρ Πολυχώρος απέναντι από το Παραδοσιακό καφενείο  Μάλλον Γλυκύς, στις 10:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62855" ev_uxval="1" ]



  • Ανακαλύψτε τον Beethoven σ’ένα ταξίδι εξερεύνησης και γνωριμίας με έναν απ’τους μεγαλύτερους συνθέτες που έζησαν ποτέ, τον Ludwig van Beethoven! Ποιος ήταν άραγε; Μήπως ο τελευταίος από τους αυστηρά κλασικούς συνθέτες; Ή πάλι ο πρώτος απ’ τους μεγάλους ρομαντικούς; Στο Xenion High School , στις 10:30. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62973" ev_uxval="1" ]





  • Το θέατρο Ριάλτο παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση, βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Στίβενσον Το Νησί των Θησαυρών, που συνδυάζει μαγικές κατασκευές από άμμο, street dance (breakdance, hip hop, house, funk, μοντέρνο χορό) και θέατρο, η οποία αφηγείται μια κλασική ιστορία με μοντέρνο τρόπο. Στις 12:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62898" ev_uxval="1" ]





  • Warsaw Melody στο Παττίχειο, στις 19:00. Μια λυρική ιστορία για την αγάπη ενός Ρώσου άντρα και μιας Πολωνής κοπέλας, από τους τιμώμενους καλλιτέχνες της Ρωσσίας, Nonna Grishaeva και Yegor Beerov.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63247" ev_uxval="1" ]





  • Η "Ύστατη Πτήση" στο Θέατρο Ριάλτο, στις 19:30. Το "Israel Theatre of young spectators" του Shaul Tiktiner παρουσιάζει το ποιητικό έργο Μαρκ Σαγκάλ – Η ύστατη πτήση, βασισμένο στο θεατρικό έργο του Ουκρανού δραματουργού Zenoviy Sagalov με τίτλο Flight of the Angel.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62896" ev_uxval="1" ]





  • Ο Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου, πορουσιάζει την ταινία "Love and Friendship", στο Cine Studio/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στις 20:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62415" ev_uxval="1" ]





  • Dark Vanilla Jungle: Σε αυτό τον καταπιεστικό μονόλογο μας παρουσιάζεται μια ζωή που βιώνεται μέσα από ατέλειωτες μέρες τρόμου από την Άντρεα. Ένα κείμενο ωμό, ανενδότως σκληρό και καταστροφικό. Στο  Dark Vanilla Jungle το τραύμα προσπαθεί να επικοινώνησει αδιαφορώντας για την φυσική ανθρώπινη παρόρμηση να αποφύγουμε οτιδήποτε φρικτό. Στο Ίδρυμα Άρτος, στις 20:30. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62453" ev_uxval="1" ]





Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

«Origins» | Αιμίλιος Κουτσοφτίδης, Στας και Μαργαρίτα Παράσχου

«Origins» | Αιμίλιος Κουτσοφτίδης, Στας και Μαργαρίτα Παράσχου

«Origins» | Αιμίλιος Κουτσοφτίδης, Στας και Μαργαρίτα Παράσχου

Έκθεση «Αγορά: Η δημιουργία» | 12 σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας

Έκθεση «Αγορά: Η δημιουργία» | 12 σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας

Έκθεση «Αγορά: Η δημιουργία» | 12 σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...

Agora: The Making Of | Από το 1960 μέχρι σήμερα...