Η Ατζέντα του Σ/Κ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.2.2018

Το δεύτερο σαββατοκύριακο του μήνα είναι εδώ και σε περιμένει με πολλές εκδηλώσεις:


Σάββατο 10 Φεβρουαρίου:



  • ΟΙ  “LMCG-Lets Make Cyprus Green” σας προσκαλούν στον  καθαρισμό παραλίας που θα γίνει  στο Lady’s Beach στη Λεμεσό στις 11:00 π.μ.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62597" ev_uxval="1" ]



  • Survivor Carnival Edition, στο πλαίσιο του καραβαλιού της Αγλατζιάς, με τον Μάριο Πρίαμο, στις 13:30, στην Καρναβαλίστικη Τέντα.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63492" ev_uxval="1" ]



  • Η σκηνοθέτρια Θεάτρου και καραγκιοζοπαίχτρια Λένα Σπανού, παρουσιάζει στην Γκαλερί “Τέχνης Δρώμενα” την κωμωδία “ο Καραγκιόζης και το Πιθάρι”, στις 16:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:[add_single_eventon id="63609" ev_uxval="1" ]



  • Η Κίνηση Πνευματικού Ακτιβισμού “Φως σε δράση” Κύπρου και ο Δήμος Στροβόλου, σας προσκαλούν στο 5ο “Φιλοσοφικό Καφενείο” Στροβόλου, με θέμα αυτογνωσία το μονοπάτι της Αλήθειας, στις 17:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63455" ev_uxval="1" ]



  • Το θέατρο Ριάλτο παρουσιάζει "Το Ελιξίριο του Έρωτα" , ένα  κωμικό αριστούργημα του Ντονιτσέττι Το Ελιξίριο του Έρωτα, σε σκηνοθεσία του Bartlett Sher και μουσική διεύθυνση του Domingo Hindoyan, στις 19:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62885" ev_uxval="1" ]



  • Στο πλαίσιο του Καρναβαλιού Αγλατζιάς 2018,  θα έχετε την ευκαρία να απολαύσετε μαγικές μελώδίες με τους Gadjo Dilo, Μonsieur Doumani και Rumba Attack. Στην καρναβαλίστικη τέντα, στις 20:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63481" ev_uxval="1" ]



  • Ο Γιώργος Καλούδης έρχεται στην πρωτεύουσα με το πρόγραμμα συναυλιών “Innovating Tradition-From Bach to Live Looping” στην αίθουσα Καστελλιώτισσα, στις 20:00, συνδυάζοντας την κλασική μουσική με τους ηλεκτρονικούς ήχους.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62291" ev_uxval="1" ]



  • Το Θέατρο Δέντρο παρουσιάζει στις 20:30, το έργο του Άκη Δήμου "Σαν Ρόδο και σαν Αίνιγμα"με τη Στέλα Φυρογένη να σκηνοθετεί και να ενσαρκώνει το ρόλο της Αν Χάθαγουεϊ. Μαζί της επί σκηνής, ο μουσικός Κλέων Αντωνίου που ανέλαβε την πρωτότυπη μουσική του έργου.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62406" ev_uxval="1" ]



  • Το Θέατρο ΣΚΑΛΑ ανεβάζει τονεοελληνικό έργο Αψίνθιον = Δηλητήριο της ηθοποιού και συγγραφέως Μαίης Σεβαστοπούλου, στις 20:30. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63393" ev_uxval="1" ]



  • Οι εκρηκτικοί Imam Baildi έρχονται στη Λεμεσό , για μία και μοναδική Live εμφανιση!Θα παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, αλλά και τον καινούριο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τη χρονιά που μας έρχεται. Στο Ravens Music Hall, στις 22:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62602" ev_uxval="1" ]



Κυριακή 11 Φεβρουαρίου:



  • Εξερευνήστε την Αλυκή Λάρνακας  στις 10:00 και βιώστε τη φύση με διαφορετικό τρόπο, λαμβάνοντας μέρος στο εργαστήρι δημιουργικής χαρτογράφησης της φύσης. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63665" ev_uxval="1" ]



  • Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδο Λευκωσίας, διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το ειδικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: "Φτιάχνουμε Χαρταετούς", στις 10:30. Όλα τα έσοδα από την πώληση των Εργαλείο-πακέτων / D.I.Y θα διατεθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Κλάδου Λευκωσία.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63009" ev_uxval="1" ]



  • Ο Δήμος Αγλαντζιάς, διοργανώνει και σας προσκαλεί για 8η συνεχή χρονιά, στην αποκριάτικη του παρέλαση, στις 12:00, στη λεωφόρο Κερύνειας Αγλατζιά. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63478" ev_uxval="1" ]



  • Οι Cyclists Across Barriers διοργανώνουν δωρεάν ποδηλασία για όλα τα άτομα με ικανότητες. Κατάλληλο για οικογένειες, άτομα με αναπηρία ή άτομα που δεν είναι τόσο πεπειραμένοι ποδηλάτες. Στο "Σπίτι της Συνεργασίας", στις 15:30. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63502" ev_uxval="1" ]



  • Το Θέατρο "Διόνυσος" ανεβάζει το ψυχολογικό  θρίλερ "Το φως του γκαζιού" Gaslight του Πάτρικ Χάμιλτον, στις 18:30, σε μετάφραση-διασκευή, σκηνοθεσία  Ιωσήφ Βαρδάκη.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63565" ev_uxval="1" ]



  • Το θέατρο Ένα, παρουσιάζει το έργο του Καταλανού θεατρικού συγγραφέα Manuel Tamayo y Baus, "Ο θίασος του William Shakespeare παρουσιάζει…", στις 18:30. Πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία που διαδραματίζεται σε ένα θίασο, το θίασο του ίδιου του William Shakespeare.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63147" ev_uxval="1" ]



  • Η Θεατρική Ομάδα Μαρίας Καρολίδου παρουσιάζει σε  το έργο του Βρετανού συγγραφέα Duncan Macmillan,‘Πνεύμονες’, στο χώρο του Space, στη Λευκωσία, στις 19:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62836" ev_uxval="1" ]



  • Ο Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου παρουσιάζει την προβολή της ταινίας "Χωρίς Αγάπη", στο Cine Studio/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στις 20:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62420" ev_uxval="1" ]



  • Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Φωνή–Πιάνο» καλεί τον Μανώλη Λιδάκη στις 20:30, σε ένα μουσικό ταξίδι όπου μια φωνή, ένα πιάνο και τα μεγάλα τραγούδια θα αποτελέσουν το κύριο υλικό της βραδιάς.
    manolis


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62483" ev_uxval="1" ]





Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

«Origins» | Αιμίλιος Κουτσοφτίδης, Στας και Μαργαρίτα Παράσχου

«Origins» | Αιμίλιος Κουτσοφτίδης, Στας και Μαργαρίτα Παράσχου

«Origins» | Αιμίλιος Κουτσοφτίδης, Στας και Μαργαρίτα Παράσχου