«Choreography, what the f..k!» | Τριήμερο εργαστήρι χορού με τον Κώστα Κέκη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.8.2023
Όλες οι πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες

Ένα τριήμερο εργαστήρι χορού «Choreography, what the f..k!» με τον Κώστα Κέκη, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 27 Αυγούστου 2023 (15:00 - 20:00) στον Πολυχώρο Συνεργείο, στη Λεμεσό.

Στο χορογραφικό εργαστήρι «Choreography, what the f..k!» θα διαμορφωθεί εν μέρει με τις θεματικές και τα υλικά που θα φέρουν τα συμμετέχοντα άτομα. Εκτός από κάποιες βασικές αλλά ανοιχτές προσεγγίσεις/ασκήσεις στη χορογραφία και τη σύνθεση στο χώρο, οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με τη σημασία του συγκειμένου στη χορογραφική δουλειά καθώς επίσης και στις βασικές οπτικές/βλέμματα που ουσιαστικά δημιουργούν το χορογραφικό έργο (χορογραφία/δημιουργική ιδέα, μορφή δομή/σύνθεση, ερμηνεία, κοινό).

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για τη σύνθεση της σωματικής κίνησης και την παρουσία του σώματος στο χώρο, από διαφορετικά πεδία, στα οποία το σώμα λειτουργεί ως βασικό μέσο επικοινωνίας. Το σώμα δεν είναι μόνο βιολογική και μηχανική δομή αλλά και φορέας βιογραφιών, ιστοριών, παράγει λόγο και ήχο. Εκτός από τις δύο καλλιτέχνιδες του προγράμματος residency της Στέγης Χορού Λεμεσού το εργαστήρι θα είναι ανοικτό και σε άλλα τρία άτομα.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα καλούνται να αποστείλουν ένα συνοπτικό βιογραφικό (μία παράγραφο) και ένα κείμενο (μία σελίδα το μέγιστο) όπου θα εκφράζουν γιατί ενδιαφέρονται για το εργαστήριο και με ποια συγκεκριμένη ιδέα/θεματική θα εργαστούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Σκοπός του εργαστηρίου, πέρα από γενικές χορογραφικές προσεγγίσεις και συζητήσεις, είναι να υπάρχει και η δυνατότητα ανατροφοδότησης σε έργα ή ιδέες που σκοπεύουν να αναπτύξουν οι συμμετέχοντες και μετά το πέρας του εργαστηρίου.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι τρεις ημέρες από πέντε ώρες τη μέρα (με διαλείμματα).

Δήλωση συμμετοχής στο admin@dancehouselemesos.com
Kόστος συμμετοχής: €60

www.costaskekis.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Βίκυ Κάλλα & Παναγιώτης Τοφή | Ξεκλειδώνουν κίνηση και σώμα στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος

Βίκυ Κάλλα & Παναγιώτης Τοφή | Ξεκλειδώνουν κίνηση και σώμα στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος

Βίκυ Κάλλα & Παναγιώτης Τοφή | Ξεκλειδώνουν κίνηση και σώμα στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος