Το Royal Commonwealth Society Cyprus Branch (RCS Cyprus) διοργανώνει τις Ημέρες Κοινοπολιτειακού Σινεμά 2018 σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου και με την υποστήριξη, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, της Ύπατης Αρμοστείας της Βρετανίας, της Ύπατης Αρμοστείας της Ινδίας και της δικηγορικής εταιρείας Α. & Α. Κ. Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε.
Οι Ημέρες Κοινοπολιτειακού Σινεμά 2018 λαμβάνουν χώρα το μήνα Φεβρουάριο και παρουσιάζουν τρεις ταινίες από διαφορετικές χώρες της Κοινοπολιτείας: την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο Σινέ Στούντιο (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) στις 13 και 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 9 μ.μ.
Στις 13 Φεβρουαρίου προβάλλεται η ταινία Mary Kom του Omung Kumar (Ινδία 2014, 122’), ενώ στις 20 Φεβρουαρίου η ταινία μικρού μήκους Southgate to Brighton των Athena Mandis & Dino Jacovides (Ηνωμένο Βασίλειο 2017, 15’), καθώς και η ταινία Πολυαγαπημένες Μέρες του Κωνσταντίνου Πατσαλίδη (Κύπρος 2015, 75’). Κατά την προβολή της 20ης Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές των ταινιών.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="63646" ev_uxval="1" ]
[add_single_eventon id="63647" ev_uxval="1" ]
[add_single_eventon id="63648" ev_uxval="1" ]


Είσοδος ελεύθερη
Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας.