Παράθυρο logo
«Έπεα πτερόεντα: Ρίμες σε πεζό ρυθμό» από τη Στεφανία Σάββα
Δημοσιεύθηκε 20.03.2019 11:43
«Έπεα πτερόεντα: Ρίμες σε πεζό ρυθμό» από τη Στεφανία Σάββα

Η Στεφανία Σάββα παρουσιάζει την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Έπεα Πτερόεντα: Ρίμες σε πεζό ρυθμό» στις 22 Μαρτίου στη Λεμεσό.

Με την πρώτη της εκδοτική απόπειρα, η Στεφανία Σάββα είναι υποψήφια για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη από τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας που απονέμει κάθε χρόνο η Κυπριακή Δημοκρατία.

Εμπνευσμένη, όπως σημειώνει η ίδια, από τους ποιητές Κώστα Καρυωτάκη και Κωνσταντίνο Καβάφη, αλλά και από συγγραφείς όπως η Αλκυόνη Παπαδάκη, πραγματεύεται θέματα που πηγάζουν άλλοτε από τα προσωπικά της βιώματα και δη από τα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, άλλοτε καταφεύγοντας σε μυθοπλασία για να ζωγραφίσει τον κόσμο μέσα από τα μάτια της.

Η έκδοση «Έπεα Πτερόεντα: Ρίμες σε πεζό ρυθμό» κατέστη δυνατή με την χορηγία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος Πρωτοβουλίες Νέων.

+ Η παρουσίαση θα γίνει στο Αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης, στο Κτήριο Ανδρέας Θεμιστοκλέους του ΤΕΠΑΚ, την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 19:00. 

Tags