Ντίλι ντίλι, παραμύθκια λαλούν τα σιείλη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.5.2018

Μία ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνει το Μουσείο Παραμυθιού, με αφήγηση παραμυθιών με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, την Κυριακή 20 Μαΐου.


Η έκθεση  χαρακτικής των έργων του Κυπρίου χαράκτη Χαμπή Τσαγγάρη που κοσμούν την έκδοση του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών «Τα Παραμύθια της Κύπρου από το Λαογραφικό Αρχείο του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών τόμος 2», έρχεται να προστεθεί σε αυτή την εκδήλωση, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που ξεκινά από το πρωί και ολοκληρώνεται στις 6:00 το απόγευμα.

«Πόσο μακριά μπορεί να κρυφτεί η αγάπη; Ποιος εν πιο πονηρός που έναν αλουπό; Δκυο κυπριακά παραμύθκια ζωντανεύκουν στο Μουσείο παραμυθιού! Βάλτε τα σιδερένια σας παπούτσια τζ’ελάτε να τα ακούσετε!»

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Πρωί
11:00-11:45 Ντίλι ντίλι, παραμύθκια λαλούν τα σιείλη! Παράσταση αφήγησης παραμυθιών απο την Ελενίτσα Γεωργίου με συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον μουσικό Βασίλη Φιλίππου.

11:45-12:30 Τα παιδιά εμπνέονται από τα παραμύθια και ζωγραφίζουν τα δικά τους έργα τέχνης

Απόγευμα
16:30-17:15 Ντίλι ντίλι, παραμύθκια λαλούν τα σιείλη! Παράσταση αφήγησης παραμυθιών απο την Ελενίτσα Γεωργίου με συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον μουσικό Βασίλη Φιλίππου.

17:15-18:00 Τα παιδιά εμπνέονται από τα παραμύθια και ζωγραφίζουν τα δικά τους έργα τέχνης.

11:00-18:00 Έκθεση χαρακτικής των έργων του Κυπρίου χαράκτη Χαμπή Τσαγγάρη που κοσμούν την έκδοση του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών «Τα Παραμύθια της Κύπρου από το Λαογραφικό Αρχείο του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών τόμος 2». Τα έργα είναι εμπνευσμένα από τα παραμύθια που περιλαμβάνονται στην υποαναφορά έκδοση και εκτίθονται για πρώτη φορά.

Είσοδος ελεύθερη.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Μουσείο Παραμυθιού και το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στo πλαίσιo της κυκλοφορίας της έκδοσης και της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων.

Για πληροφορίες και προκράτηση θέσεων: 22376522. Λόγω περιορισμένων θέσεων η προκράτηση σας θεωρείται απαραίτητη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Απεβίωσε ο λογοτέχνης και πολιτικός Πέτρος Στυλιανού - To έργο του

Απεβίωσε ο λογοτέχνης και πολιτικός Πέτρος Στυλιανού - To έργο του

Απεβίωσε ο λογοτέχνης και πολιτικός Πέτρος Στυλιανού - To έργο του

«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη

«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη

«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη