6ο Nicosia Book Fest 

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.4.2021

To 6ο Nicosia Book Fest  οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ακρόπολης στις 9-10 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση, ανήμερα της 23ης Απριλίου, Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων.


«Προσβλέποντας ότι θα έχουμε ξεπεράσει τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, ευχόμαστε το επερχόμενο φεστιβάλ βιβλίου να φέρει και πάλι κοντά τους δημιουργούς με το κοινό σε ένα θεσμό που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες φίλους του βιβλίου τα τελευταία χρόνια», προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμα ότι την αφίσα του φετινού φεστιβάλ φιλοτεχνήθηκε από τον Γιώργο Τσαγκάρη και προστίθεται ότι θα αποσταλούν σύντομα δηλώσεις συμμετοχής και χρονοδιάγραμμα υποβολής προτάσεων και εισηγήσεων για τις παρουσιάσεις στις σκηνές του φεστιβάλ (λογοτεχνική, παιδική, κεντρική, σπηλιές).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ο κάθε ενδιαφερόμενος να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στο www.nicosiabookfest.com ή να αποστείλει mail στο nicosiabookfestival@gmail.com, αναφέρεται τέλος.

(ΚΥΠΕ/ΤΒ/ΑΓΚ)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;