Workshop ''Bring your story!'' από την Ομάδα Γιασεμίν

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.8.2021

Στα πλαίσια του 5ου Υπαίθριου Θεατρικού Φεστιβάλ ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ!


Workshop ''Bring your story!'' / Ομάδα Γιασεμίν

28 Αυγούστου 2021 / 11:00 π.μ.

Διάρκεια: 120'

Εμψυχώτριες: Ναταλία Παναγιώτου, Άννη Σοφοκλέους, Δέσποινα Χρυσάνθου.

Χωρίζεται σε τρία μέρη.

Α. Juggling (warm up body and mind)
Η διαδικασία εκμάθησης του Juggling είναι μια νοητική άσκηση που επιτρέπει την επικοινωνία και συνεργασία του αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου μας με τη χρήση της μπάλας. Μπορεί να λειτουργήσει ως διαλογιστική άσκηση συγκέντρωσης.

Β. Time for stories.
Όλοι έχουμε ιστορίες που θα θέλαμε να μοιραστούμε με γνωστούς και αγνώστους. Τι αξίζει να κρατήσουμε από κάθε ιστορία, από κάθε ανάμνηση; Πώς μπορούμε να αλλάξουμε μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα έτσι ώστε να μετατραπεί σε παραστατικό υλικό; Πότε γίνεται μια ιστορία ενδιαφέρουσα; Ποιους χαρακτήρες κρατάμε;

C. Let your story breathe.
Πόσες φορές ξεχνάμε να αναπνεύσουμε; Για το τρίτο και τελευταίο κομμάτι, εστιάζουμε στην αναπνοή και στην έννοια του ''εδώ και τώρα''. Καλλιεργούμε τη σύνδεση σώματος και του νου.

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΑΝΕΤΑ ΡΟΥΧΑ.

5ο Υπαίθριο Θεατρικό Φεστιβάλ ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ
27 - 28 Αυγούστου 2021
Κοινοτικό πάρκο - Ησυχαστήριο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης