Μεταφέρονται οι ημερομηνίες του 'WIP Brave New Humanity'- Φεστιβάλ Τέχνης και Τεχνολογίας 2022

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.11.2022
Λόγω εθνικού πένθους, οι συναυλίες κατά τα εγκαίνια του φεστιβάλ WIP στις 11/11/2022 θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Τα εγκαίνια της έκθεσης, καθώς και οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις που είναι προγραμματισμένες μεταξύ 11-23 Νοεμβρίου θα γίνουν κανονικά.

Το CYENS Centre of Excellence παρουσιάζει το WIP Brave New Humanity / Φεστιβάλ Τέχνης και Τεχνολογίας 2022.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ WIP (Work in Progress) πραγματοποιείται μια σειρά δραστηριοτήτων κι εκθέσεων «υπό εξέλιξη», οι οποίες επικεντρώνονται στη συνέργεια των τεχνών και της τεχνολογίας. Διοργανωτές του φεστιβάλ αποτελούν το Thinker Maker Space, οι ερευνητικές ομάδες ITICA και Museum Lab του Κέντρου Αριστείας CYENS, με τη συμμετοχή διακεκριμένων συνεργατών. Απώτερος σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να πρωτοστατήσει στην ανατολική Μεσόγειο και να εδραιωθεί ως σημείο αναφοράς για όσους πειραματίζονται διεπιστημονικά στο πλαίσιο των Τεχνών, της Επιστήμης και της Τεχνολογίας.

Το φετινό φεστιβάλ διευρύνεται φιλοξενώντας περισσότερες από 80 δράσεις, παρουσιάζοντας έργα τέχνης, παραστάσεις, διαδραστικά ψηφιακά παιχνίδια, ερευνητικά έργα του Κέντρου Αριστείας CYENS, ομιλίες, εργαστήρια και προβολές από προσκεκλημένους καλλιτέχνες, πανεπιστήμια, οργανισμούς και το Κέντρο Αριστείας CYENS.

Διαβάστε εδώ για το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;