«Ηλέκτρα η τρίτη» στο Ριάλτο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.3.2018

Το Σατιρικό Θέατρο παρουσιάζει την συναισθηματική κωμωδία «Ηλέκτρα η Τρίτη», της Κάκιας Ιγερινού, με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη στη Λεμεσό, για μία μόνο παράσταση, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, προκρατείστε έγκαιρα τις θέσεις σας στο 77777745.


Στη Λευκωσία το έργο θα συνεχιστεί για ακόμα τρεις εβδομάδες μέχρι την 1η Απριλίου κάθε Σάββατο στις 8.30 μ.μ. και Κυριακή στις 6.30 μ.μ. στην Κεντρική Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Βλαδίμηρος Καυκαρίδης στην Αγλαντζιά.

Elektratriti-49


Την παράσταση έχουν τιμήσει εκατοντάδες θεατές οι οποίοι εκφράζονται με ενθουσιασμό τόσο για το έργο και τις μοναδικές στιγμές  που προσφέρει, γεμάτες γέλιο και συγκίνηση, ανθρωπιά, τρυφερότητα και αγάπη όσο και για τις ερμηνείες της εξαιρετικής Δέσποινας Μπεμπεδέλη και των ηθοποιών Βασίλη Μιχαήλ, Μαριάννας Καυκαρίδου, Σπύρου Γεωργίου, Λουκίας Μουσουλιώτη, Ανδρέα Ρόζου και Μαρίας Ζίττη.

Η Κάκια Ιγερινού, γνωστή στο Κυπριακό κοινό για τα σενάρια της στις τηλεοπτικές σειρές "Βίος ανθόσπαρτος"  και "Περί ανέμων και υδάτων" έχοντας στο μυαλό της τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, συνθέτει το ρόλο της Ηλέκτρας, μιας σπουδαίας πρωταγωνίστριας του θεάτρου, η οποία έχοντας αποσυρθεί, σε μεγάλη πια ηλικία, ζει ξεχασμένη σε ένα παλιό αρχοντικό, παρέα με τις αναμνήσεις της παλιάς της δόξας. Μέχρι που μπαίνει στη ζωή της ένας παράνομος μετανάστης, πρόσφυγας από τη Νιγηρία και μεταξύ τους δημιουργείται μια μοναδική σχέση αγάπης και φιλίας.Ένα έργο αντιρατσιστικό, που μέσα από το χιούμορ, το γέλιο και τη συγκίνηση υμνεί τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της ανιδιοτελούς αγάπης.

Οι συντελεστές της παράστασης:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δέσποινα Μπεμπεδέλη

ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Στέφανος Αθηαινίτης

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Μαριάννα Καυκαρίδου

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: Εύα Παπαγεωργοπούλου

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Μόνικα Χατζηβασιλείου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Μιχάλης Μανελλίδης

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Μartin Meason

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Βικέντιος Χριστιανίδης





















Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία