Παράθυρο logo
Εργαστήρια θεάτρου για παιδιά και ενήλικες
Δημοσιεύθηκε 11.09.2019
Εργαστήρια θεάτρου για παιδιά και ενήλικες

Η σχολή «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου» παρέχει για έκτη συνεχόμενη χρονιά θεατρικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Με γεμάτες μπαταρίες, μεγάλη αγάπη και όρεξη για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, η ομάδα της σχολής είναι έτοιμη να δώσει γνώσεις σε νέους και παλιούς μαθητές.

Τα εργαστήρια θεάτρου για παιδιά από 2 ετών έως και ενήλικες πλαισιώσουν φέτος τα νέα τμήματα θεατρικών εργαστηρίων στην αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Μέσα από τα τμήματα θεάτρου ο κάθε άνθρωπος αναπτύσσει:


  • Ομαδικότητα

  • Ενσυναίσθηση

  • Λεξιλόγιο

  • Συνεργασία

  • Συγκέντρωση

  • Φαντασία

  • Αυτοπεποίθηση

  • Πειθαρχία

  • Ομιλία

  • Κίνηση


Καθηγητές / Εμψυχωτές Θεάτρου και Musical:

  • Τα παιδικά τμήματα για θέατρο στα ελληνικά αναλαμβάνει η ηθοποιός Νίκη Δραγούμη.

  • Τους εφήβους στο ελληνικό θεατρικό τμήμα αναλαμβάνει η ηθοποιός Παντελίτσα Λοϊζου.

  • Το τμήμα του μουσικού θεάτρου (musical) αναλαμβάνει η ηθοποιός Ιωάννα Καραμαλλή.

  • Τα θεατρικά τμήματα ενηλίκων στα ελληνικά και γαλλικά αναλαμβάνει η ηθοποιός και θεατρολόγος Ναταλία Παναγιώτου.

  • Τον τομέα θεατρικών εργαστηρίων στα αγγλικά αναλαμβάνει η ηθοποιός και δραματουργός Ράφη Αμερικάνου για ηλικίες από 2 ετών μέχρι ενήλικες.


+ Πληροφορίες κι εγγραφές στο 70072525 και στο ergastiri25@gmail.com. Το Εργαστήρι Μουσικής και Θεάτρου Μαρίας Χρυσοστόμου βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Παύλου 25, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία.