«Η ρομαντική μου ιστορία» από την Κεντρική Σκηνή της ΕΘΑΛ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.10.2020

«Που γνωρίζονται οι άνθρωποι; Πού συναντάει κανείς ανθρώπους; Θα σας πω εγώ που.

Αν δεν έχεις βρει τον άνθρωπό σου πριν να πάρεις το πτυχίο σου, θα παντρευτείς ένα βούρλο απ’τη δουλειά σου. Δεν κάνω πλάκα. Είναι απλό. Ξέρετε πως αναπαράγονται τα ζώα σε συνθήκες αιχμαλωσίας; Τα βάζουν στο ίδιο κλουβί.»

Η Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού παρουσιάζει την βραβευμένη κωμωδία του Σκωτσέζου συγγραφέα Ντ. Σ. Τζάκσον, «Η ρομαντική μου ιστορία».

Ένα έργο που μιλάει για τη μοναξιά των 35 με 40. Τη δυσκολία επικοινωνίας και την ύπαρξη δέσμευσης. Πόσο τρομοκρατεί η ιδέα του να δεθείς με έναν άλλον άνθρωπο σήμερα. Στη σύγχρονη εποχή κανείς δεν έχει την υπομονή να γνωρίσει τον άλλον, ούτε να τον ακούσει. Βγάζουμε ένα βιαστικό συμπέρασμα όπως βιαστικοί είναι και οι ρυθμοί της ζωής μας. Με όχημα το χιούμορ ο Σκωτσέζος συγγραφέας Ντ. Σ. Τζάκσον, γυρνάει τον καθρέφτη στις φοβίες μας.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, τα σκηνικά/κοστούμια υπογράφει ο Γιώργος Γιάννου, την μουσική επιμέλεια η Στέλλα Βοσκαρίδου και το σχεδιασμό φωτισμών ο Βασίλης Πετεινάρης. Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Χαραλάμπους, Νίκη Δραγούμη και Άντρια Ζένιου. Βοηθός σκηνοθέτη η Χλόη Μελίδου.



Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου 2020, στις 8.30μ.μ. | Θέατρο ΕΘΑΛ

Παραστάσεις:

Θέατρο ΕΘΑΛ: 28, 29, 30, 31 Οκτωβρίου & 3 Νοεμβρίου| 8:30 μ.μ. & 1 Νοεμβρίου | 6:30 μ.μ.

Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία: 5, 6 & 7 Νοεμβρίου 2020 | 8:30 μ.μ. & 8 Νοεμβρίου | 6:30 μ.μ.

Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου: 9 Νοεμβρίου | 8:30 μ.μ.

Προπώληση Εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com

Πληροφορίες: 25-877827

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία