Σάντουιτς και ομελέτα

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 25.6.2013

Γράφει η Μερόπη Μωυσέως

* "Υπάρχουν δυνατότητες στην Κύπρο για ανάπτυξη του κινηματογράφου"!


* Το ακούς από στόμα πολιτικού, λες "υπάρχει ελπίδα!".


* Το ακούς από το στόμα του Αβέρωφ [Νεοφύτου], λες "ωχ!".


* Η δήλωση του νέου προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, πάντως, μια πρόταση που λέχθηκε στα πεταχτά και στο πλαίσιο δηλώσεων για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, σημαίνει ότι εκεί ψηλά ξέρουν τις δυνατότητες και πως κάποιοι έκαναν καλό lobbying.


* Μπες, όμως, στον δημόσιο συρφετό του διαδικτύου και δες αντιδράσεις: σιγά μην έρθει και η Αντζελίνα, χαχα, και λοιπά φαιδρά.


* Διότι όταν η Αντζελίνα πήγαινε στη Βοσνία τού σχεδόν τίποτα για να γυρίσει ταινία, εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο τον βαθύ.


* Τώρα, όμως, ξύπνησε ο πρόεδρος! Κι όλα θα πάνε μια χαρά!


* Σε κάθε περίπτωση, το θέμα με την ανάπτυξη κινηματογραφικής βιομηχανίας στην Κύπρο, όσο... παράλογο [;] κι αν ακούγεται, άλλο τόσο είναι εφικτό.


* Και όσοι έχουν έναν 'καλό' λόγο να πουν, ας τον φυλάξουν για άλλα θέματα.


* Πιστεύω πραγματικά πως η ανάκαμψη της Κύπρου δεν θα έρθει μέσα από το οικονομικό μοντέλο που φούσκωσε και έσπασε στα μούτρα μας, αλλά από άλλες οδούς, τις οποίες ας μην περιγελάμε γιατί αύριο μπορεί και να φτιάχνουμε σάντουιτς στην Αντζελίνα για το break της από το filming.


* Τώρα που είπα σάντουιτς, θυμήθηκα τον Κωστάκη - έλα να φάεις το σάντουιτς σου.


* Ο οποίος στην Ελίτα είπε το θρυλικό "μ' αρέσει αυτό που κάνει τώρα στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή".


* Κι αναρωτιόμουν τι το ωραίο κάνει η Χρυσή Αυγή: που δέρνει μετανάστες στους δρόμους; Που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο μιας μεγάλης κοινότητας κατοίκων της Αθήνας;


* Η πολλή δημοκρατία είναι αρρώστια, είπε ακόμη ο Κωστάκης.


* Έλα, Ελίτα, σκότωσε τον δημοκράτη μέσα σου, γίνε φασίστρια και μην δίνεις τον δημοκρατικό λόγο σε όσους θέλουν να λένε τα φασιστικά τους.


* Έλα, ΔΗΣΥ, δείξε το σύγχρονο, δημοκρατικό πρόσωπο που θα ήθελες να έχεις, και βγάλε τους φασίστες από τις κομματικές σου λίστες.


* Έλα, ΡΙΚ, δώσε μας μαθήματα δημοκρατίας, πες στους υπαλλήλους σου να αντιδρούν, πες τους να κλείνουν τις τηλεφωνικές γραμμές.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Πρόσφυγες, νήματα, (μ)νήματα» του Χριστόφορου Χριστοφόρου

«Πρόσφυγες, νήματα, (μ)νήματα» του Χριστόφορου Χριστοφόρου

«Πρόσφυγες, νήματα, (μ)νήματα» του Χριστόφορου Χριστοφόρου

Γλωσσική επαφή και γλωσσική αλλαγή

Γλωσσική επαφή και γλωσσική αλλαγή

Γλωσσική επαφή και γλωσσική αλλαγή

Η γλωσσολογία, τελικά, γιατί υπάρχει;

Η γλωσσολογία, τελικά, γιατί υπάρχει;

Η γλωσσολογία, τελικά, γιατί υπάρχει;

Η πλατφόρμα Χ του Μασκ

Η πλατφόρμα Χ του Μασκ

Η πλατφόρμα Χ του Μασκ