Αφροδίτη Αβρααμίδου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.12.2019

Ποια είσαι;


Είμαι η Αφροδίτη Αβρααμίδου, σπούδασα εικαστικές τέχνες στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και ακολούθως συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον τομέα του Διεπιστημονικού Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Τι κάνεις;

Τον Ιούνιο του 2018 δημιούργησα το δικό μου εργαστήριο, το T - Square Art Studio στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο Χρυσαλινιώτισσας. Έναν χώρο που αποτελεί τον δικό μου μικρόκοσμο, όπου μέσω της φαντασίας και της διαφορετικής οπτικής για την πραγματικότητα βρίσκω χώρο να δημιουργώ άφοβα. Παράλληλα, στο T - Square Art Studio πραγματοποιούνται εργαστήρια εικαστικής τέχνης τα οποία απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Κυρίαρχο υλικό στα έργα μου είναι το ξύλο. Ένα υλικό από τη φύση, το οποίο αποτέλεσε βασική πρώτη ύλη από τα πρώτα στάδια της εμφάνισης του ανθρώπου στη γη, γίνεται ο δικός μου «καμβάς», ο οποίος κάθε φορά μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό.

 Τι θέλεις;

Στόχος μου είναι να δημιουργώ έργα τέχνης που να βοηθούν τον θεατή να νιώσει συγκινήσεις, να τον κάνουν πλουσιότερο πνευματικά και να εξυψώνουν τον συναισθηματικό του κόσμο.

Ως εικαστικός αλλά και ως εκπαιδευτικός νιώθω ότι η τέχνη μπορεί να απευθύνεται σε όλους γιατί σε όλες τις μορφές της είναι ικανή να καλλιεργήσει πνευματικά ένα άτομο, βοηθώντας το έτσι να εξελιχθεί.

Επιμέλεια Θεοδώρα Χρυσοστόμου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις