Τέχνη για τους πολλούς

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.3.2020

Είναι ένας από τους πλέον πολυαναμενόμενους εικαστικούς θεσμούς στο νησί. Η ομαδική έκθεση "Πλούσια τέχνη σε φτωχούς καιρούς" που πραγματοποιεί ετήσια η isnotgallery στη Λευκωσία, ανοίγει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαρτίου παρουσιάζοντας εξαιρετικά δείγματα δουλειάς ταλαντούχων καλλιτεχνών της σύγχρονης τέχνης. Η έκθεση περιλαμβάνει 100 έργα από 20 καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο. Η ανώτατη τιμή των έργων δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ.


2-1000 lexeis


+ Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 20:00 και μέχρι τις 28 Μαρτίου στην isnotgallery [Οδυσσέως 11, Χρυσαλινιώτισσα, παλιά Λευκωσία]. Πληροφορίες τηλ. 99569498

Εικόνα: Έργο της 2.Σοφίας Ροζάκη που περιλαμβάνεται στην έκθεση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;