ΑΖΙΝΕΣ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.3.2022

Ποιοι είσαστε; 


Είμαστεν μια ομάδα (Μαρία Λ., Άννα Μαρία, Μαρία Ε., Αντρέας, Αλεξάνδρα) που εδημιουργήσεν τη βιβλιοθήκη ΑΖΙΝΕΣ.

Τι θέλετε;

Θέλουμε να μάθει ο κόσμος τι έν' τα φανζίν, τζιαι τζείνοι που ξέρουν να έρτουν κοντά για να δημιουργηθεί μια νέα τζιαι σύγχρονη κοινότητα τούτης της κουλτούρας. Θέλουμεν οι αυτοεκδόσεις να γίνουν έναν μέσον έκφρασης για ούλλους, τζιαι να μάθει ο κόσμος να το χρησιμοποιεί.

Τι κάνετε;

Κάμνουμεν την πρώτην βιβλιοθήκη φανζίν στην Κύπρο που στεγάζεται στη Λευκωσία τζιαι που εννά έν' ανοιχτή για το κοινό. Η βιβλιοθήκη εννά εγκαινιαστεί στις 11 του Μάρτη στο ΓΚΑΡΑΖ η ώρα 19:30. Περάστε να δείτε πόσα άτομα τζιαι ομάδες έσιει, που εδημιουργήσαν πολλά ωραίες δουλειές. Τούτον ούλλον εν θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του ΥΠΠΑΝ τζιαι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Λευτέρη Οικονόμου, αλλά τζιαι ούλλων των αγαπημένων μας φίλων που μας εστηρίξαν.

Instagram|@azines_library

Facebook|ΑΖΙΝΕΣ_library

* Πολυχώρος ΓΚΑΡΑΖ, Οδός Αμμοχώστου 16, 1016, Λευκωσία. Διάρκεια έκθεσης: 12-24 Μαρτίου 2022. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο, 5.00μ.μ.-8.00μμ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο νόμος περί υποδομών Gigabit

Ο νόμος περί υποδομών Gigabit

Ο νόμος περί υποδομών Gigabit