Ο Μηνάς Τίγκιλης πρόεδρος στο νέο δ.σ. του ΚΚΔΙΘ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.5.2017

Τον Μηνά Τίγκιλη στη θέση του προέδρου του νέου διοικητικού συμβουλίου του Κυπριακού Κέντρου Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου [ΚΚΔΙΘ] ανέδειξε η εκλογική διαδικασία κατά την ετήσια γενική συνέλευση του Κέντρου.


Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου και σηματοδότησε την έναρξη των εορτασμών για τα 40χρονα του ΚΚΔΙΘ, πλήρες πρόγραμμα για τα οποία θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο.


Τα μέλη του ΚΚΔΙΘ εξέλεξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 για καταρτισμό του σε σώμα.


Ο Μηνάς Τίγκιλης [σκηνοθέτης και μέχρι πρότινος διευθυντής της ΕΘΑΛ] είναι ο πρόεδρος του νέου δ.σ. Ο κ. Τίγκιλης ήταν αντιπρόεδρος στο προηγούμενο δ.σ., ενώ από τις 31 Αυγούστου 2016, οπότε αποχώρησε ο τότε πρόεδρος Γιώργος Νεοφύτου, ο κ. Τίγκιλης εκτελούσε χρέη προέδρου.


Από τα εννέα, τρία είναι τα νέα μέλη στο δ.σ. [Μάριος Κωνσταντίνου, Λάκης Γενεθλής, Μαρία Κυριάκου] ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονταν και στο προηγούμενο δ.σ. του Κέντρου.


Αντιπρόεδρος εξελέγη ο σκηνοθέτης και ακαδημαϊκός Λέανδρος Ταλιώτης που στο προηγούμενο δ.σ. ήταν γραμματέας. Αυτή τη θέση κατέχει τώρα ο ηθοποιός Μάριος Κωνσταντίνου. Ταμίας είναι ο ηθοποιός Σκεύος Πολυκάρπου, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο σκηνογράφος Λάκης Γενεθλής ενώ μέλη του νέου δ.σ. είναι ο σκηνοθέτης Μαρίνος Ανωγυριάτης, η χορογράφος Μάχη Δημητριάδου-Λίνταλ, η σκηνοθέτιδα Μαρία Κυριάκου και η σκηνοθέτιδα και ηθοποιός Λέα Μαλένη.


Το δ.σ. έχει τριετή θητεία και τα καθήκοντά του αφορούν τη συνολική δράση του ΚΚΔΙΘ τόσο εσωτερικά όσο και στο διεθνή χώρο. Από τις δράσεις του Κέντρου ξεχωρίζουν η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος, η Εβδομάδα Κυπριακού Θεατρικού Έργου στην Αθήνα, το πρόγραμμα Play! για στήριξη της κυπριακής θεατρικής γραφής κ.ά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ