Στο σινεμά με τα σκυλιά τους για το Isle of Dogs

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.3.2018

Με τα αγαπημένα τους τετράποδα θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία του Γουές Άντερσον Isle of Dogs οι κινηματογράφιλοι στο Λονδίνο.


Κι αυτό γιατί η βρετανική αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών Picturehouse, για να προωθήσει την ταινία κινουμένων σχεδίων Isle of Dogs, αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδο στα σκυλιά που θα συνοδεύονται από τους ιδιοκτήτες τους στην αβάν-πρεμιέρ της ταινίας,  την Κυριακή 25 Mαρτίου.

Οι -προσβάσιμες σε σκύλους- προβολές θα πραγματοποιηθούν σε 15 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Βρετανία από τις οποίες αρκετές είναι στο Λονδίνο.

Η εταιρία Picturehouse θα εφοδιάσει όλες τις κινηματογραφικές της αίθουσες με μπολ γεμάτα νερό, καλύμματα στις καρέκλες για να μην λερωθούν, ενώ ο ήχος θα είναι μειωμένος για να μην ενοχληθεί η εξαιρετικά ευαίσθητη ακοή των σκύλων.

Στην ταινία Isle of Dogs, ο 12χρονος ήρωας Αταρί ξεκινά προς την αναζήτηση του σκύλου του, ο οποίος έχει τεθεί σε καραντίνα σε ένα νησί μαζί με άλλα σκυλιά από τις Αρχές της πόλης Μεγκασάκι, εξαιτίας μιας επιδημίας γρίπης των σκύλων.


Δεν είναι η πρώτη φορά που μια κινηματογραφική αίθουσα προγραμματίζει προβολές φιλικές στα σκυλιά. Οπως λέει η Κάθριν Σμιθ, διαχειρίστρια ενός κινηματογράφου κοντά στον Τάμεση, πρόκειται για τις πιο ήρεμες προβολές... Συχνά τα σκυλιά είναι πιο καλά εκπαιδευμένα από τους ανθρώπους ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί κανένα επεισόδιο ή... σκυλοκαβγάς.

Οι αίθουσες ανοίγουν τις πόρτες τους πιο νωρίς ώστε να τακτοποιηθούν όλοι με την ησυχία τους. Τα έργα που επιλέγονται είναι συνήθως ήρεμα, όχι θορυβώδεις περιπέτειες που μπορεί να τρομάξουν τους τετράποδους φίλους μας. Συνήθως τα κουταβάκια κοιμούνται δίπλα στα αφεντικά τους. Κάποια φιλμ όμως τραβούν την προσοχή τους, όπως η ταινία «Του Θεού η Χώρα», που αναφέρεται στην ιστορία δύο βοσκών στο Γιορκσάιρ και στην οποία εμφανίζονται συνέχεια πρόβατα και σκυλιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ