Διαγωνισμός για σενάρια με θέμα την αυτοαπομόνωση από το BBC

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.3.2020
CPK867 New BBC Broadcasting House, London

Το BBC Writersroom ανακοίνωσε το πρότζεκτ Interconnected, ένα διαγωνισμό που ζητά πρωτότυπα σενάρια με δύο έως τέσσερις χαρακτήρες σε αυτοαπομόνωση, οι οποίοι συνδέονται μέσω διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης.


Μπορούν να έχουν οποιονδήποτε σχέση μεταξύ τους επιλέξει ο συγγραφέας - φίλοι, εραστές, συναδέλφοι, οικογένεια ή και κανένα από αυτά - αλλά βρίσκουν τον εαυτό τους απομονωμένους σε αυτή την μοναδική στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία (ή στο εγγύς μέλλον).

Τα σενάρια πρέπει να είναι κάπου μεταξύ πέντε και δέκα λεπτών, και να απεικονίζουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση σε έναν κοινωνικά απομακρυσμένο κόσμο.

Τέσσερα από τα καλύτερα σενάρια θα παραχθούν με επαγγελματίες ηθοποιούς για τις πλατφόρμες του BBC τον Απρίλιο.

Ο καθένας από τους νικητές θα λάβει £ 300 για το σενάριό του.

Η Anne Edyvean, επικεφαλής του BBC Writersroom, δήλωσε: "Η ομάδα του BBC Writersroom πιστεύει στη δύναμη που έχουν οι ιστορίες να μας κρατήσουν ελπιδοφόρους, να μας ψυχαγωγούν και να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον κόσμο, ιδιαίτερα σε μια τόσο παράξενη και άνευ προηγουμένου εποχή στην οποία βρισκόμαστε τώρα."

Ψάχνουμε σενάρια που θα μας μαγέψουν και θα μας απορροφήσουν. Ιδέες με ζεστασιά και πνεύμα, που εκπλήσσουν, διασκεδάζουν ή διαφωτίζουν".

Οι συμμετοχές πρέπει να γίνονται στον ιστότοπο του BBC Writersroom όπου μπορείτε επίσης να βρείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.

Όλες οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 12μ.μ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ