Πρόγραμμα ενίσχυσης της δημιουργίας και έρευνας στον Σύγχρονο Χορό

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.5.2020

Αιτήσεις για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Δημιουργίας και Έρευνας στον Τομέα του Σύγχρονου Χορού- «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2021», το οποίο στοχεύει στη στήριξη χορογράφων και ομάδων χορού για νέες παραγωγές και έρευνα, δέχονται οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, η προθεσμία υποβολής αίτησης για το Πρόγραμμα λήγει την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, στις 14.00.

Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα ειδικά έντυπα υποβολής αίτησης από την ιστοσελίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies,  Σύνδεσμος «Προγράμματα») ή από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Ιφιγενείας 27, Στρόβολος).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ