Παράθυρο logo
Τέχνη από παιδιά σε Μεξικό και Κύπρο, στο Μουσείο Ζαμπέλα
Δημοσιεύθηκε 11.06.2013 14:58
Τέχνη από παιδιά σε Μεξικό και Κύπρο, στο Μουσείο Ζαμπέλα

Το εργαστήρι Τέχνης Arts & Moods παρουσιάζει την έκθεση μαθητών με θέμα «Κύπρος–Μεξικό, Τέχνη και Κουλτούρα», στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα.


Πρόκειται για μια έκθεση η οποία αντλώντας το ειλικρινές ενδιαφέρον των παιδιών, καλλιεργεί και ενδυναμώνει την διαπολιτισμική επικοινωνία μέσα από την τέχνη και την δημιουργία.

Ο διεθνής οργανισμός Art in All of Us (AIA) και το Γυμνάσιο και Λύκειο του Instituto De Humanidades Y Ciencias έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς  δημιουργούς στην Κύπρο και το Μεξικό να μελετήσουν και να δουλέψουν για την χρονιά 2012-13 την τέχνη και τον πολιτισμό της κάθε χώρας αντίστοιχα.


Το ταξίδι αυτό τελειώνει με την ανταλλαγή των έργων μεταξύ των δύο χωρών, μια ανταλλαγή Πολιτισμού και Παιδείας που αναπνέει μέσα από την τέχνη και προάγει την δημιουργική ύπαρξη.


+ Στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα στις 14 Ιουνίου 2013 στις 19:00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και το Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 10 μέχρι τις 19:00. Πληροφοριες τηλ. 22456099/22313142.