«I can»: σόλο περφόρμανς από τη Δήμητρα Δημητριάδου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.6.2018

Την σόλο περφόρμανς «I can» της Δήμητρας Δημητριάδου παρουσιάζει η Στέγη Χορού Λευκωσίας, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 20:00.


Η χορογραφία εστιάζει στο θέμα της ακύρωσης, ματαίωσης, μη αποδοχής, που δέχεται ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του και τις συναισθηματικές καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεται. Μια καθημερινή πάλη ανάμεσα στις δυο αντίθετες δυνάμεις, της καταστολής αλλά και της δύναμης που μπορεί να σε βγάλει από τα υπόγεια της απομόνωσης, μια προσπάθεια να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, στηριζόμενος στη δύναμη της θέλησης, της ψυχής, της επιμονής. Σε μια ατέρμονη προσπάθεια να τα καταφέρει, μέσα από τα σκοτεινά μονοπάτια της σύγκρουσης ξεπροβάλλει ένα φως… Το όραμα, τα όνειρα, το πείσμα.

Ιδέα/ Χορογραφία: Δήμητρα Δημητριάδου

Περφόρμερ: Δήμητρα Δημητριάδου

Ευχαριστίες: Βίκυ Κάλλα, Έλενα Χριστοδουλίδου, Νεκτάριος Ασσιώτης Φορής, Νούτσα-TEAM

Είσοδος ελεύθερη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ