"Death by karaoke" - Μια επινοημένη παράσταση των Sakari Laurila και Λίας Χαράκη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.4.2021

Βγάζουμε τους φανταστικούς μας χαρακτήρες βόλτα στην άγρια πλευρά του καραόκε. Θα επιβιώσει καμιά φαντασίωση άραγε;


Μια παράσταση, όπου οι κατασκευασμένες ταυτότητες, οι φαντασιώσεις, οι προσδοκίες και ο κιθαρίστας του μαγαζιού, προσπαθούν να επιβιώσουν μέχρι το τέλος του τραγουδιού. Ένα πολύχρωμο σύνολο χαρακτήρων που όλοι φαίνεται να έχουν δυσκολίες να κυριαρχήσουν στο κοινωνικό συμβολικό πλέγμα, γλιστρώντας στην oυδέτερη ζώνη μεταξύ της άμεσης συναισθηματικής έκφρασης και των κοινωνικά αποδεκτών μορφών δημόσιας συμπεριφοράς.

Δημιουργία / Ερμηνεία / Πρωτότυπα τραγούδια: Sakari Laurila και Λία Χαράκη. Επίσης ερμηνεύει η Άννη Χούρη.
Γραφιστικά: Χριστίνα Πάντζαρου

Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ
10, 17, 23 Απριλίου και 8, 15, 22, 29 Μαΐου στις 20:30.
Είσοδος: 8 και 10 ευρώ
Απαραίτητη η κράτηση: maria.efstathiou@nimac.org.cy, 96 791187, ή αγοράστε θέση εδώ: https://www.liaharaki.com/tickets-death-by-karaoke

Στον χώρο θα τηρούνται αυστηρά όλα τα σχετικά πρωτόκολλα υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

H παράσταση δημιουργήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος "Castle of anti-escape", παραγωγή: .pelma.Lia Haraki, συνπαραγωγή: NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, συνεργασία Ίδρυμα Πιερίδη], με τη υποστήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024