Επιπρόσθετη παράσταση A future to die for

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.10.2021






Ανακοινώνουμε επιπρόσθετη παράσταση του έργου A future to die for της Λίας Χαράκη λόγω της μεγάλης ζήτησης του κοινού. Η παράσταση θα γίνει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 20.30 στο θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ. 

Για το έργο:

Κάπου ανάμεσα στη σειρά μαθημάτων καθοδήγησης σε θέματα σταδιοδρομίας «Δώδεκα βήματα προς την ευημερία σε περιόδους κρίσης» του Paul και την προώθηση των πρόσφατων υπηρεσιών και προϊόντων που παράγονται ειδικά για να υποστηρίξουν τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της σχεδόν μη αναστρέψιμης οικολογικής καταστροφής, βρίσκεται η καιροσκοπική τους νοοτροπία.

Πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με καπιταλιστικό τρόπο ακόμη και τώρα που επιβάλλεται να είμαστε σε εγρήγορση; Είναι οι αρχές του ανταγωνισμού και του διχασμού ένας τρόπος επιβίωσης ή ένα μέσο καταστροφής; Μήπως τώρα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον όχι μόνο ηθικά, αλλά και ουσιαστικά για να αποφύγουμε ένα πολύ πιθανό μαζικό αφανισμό;

Μέσα από τις πρόσφατες επικήδειες τελετουργίες που μπορεί κανείς να προγραμματίσει ενώ είναι ακόμα ζωντανός, το must have πακέτο επιβίωσης και τη μετάβαση σε μια θρεπτική διατροφή που περιλαμβάνει βίγκαν αμπελοπούλια, υπάρχει ακόμα φως στην άκρη του τούνελ.

Και όλα αυτά υπό τον ήχο του νέου τραγουδιού της Ven «Homo Auditus».

Συντελεστές:






A future to die for

Mία παράσταση σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Λίας Χαράκη







To έργο Α future to die for είναι σύλληψη, σκηνοθεσία και συγγραφή της Λίας Χαράκη σε συζήτηση, έρευνα και ανάπτυξη με τη δημιουργική ομάδα καλλιτεχνών / ερμηνευτών Aλέξης Bασιλείου, Ανδρέας Κέντης, Αριάνα Μαρκουλίδου, Ελεάνα Aλεξάνδρου. Τo κείμενο και η κίνηση έχουν αναπτυχθεί και προσαρμοστεί με τη δημιουργική ομάδα.

O σχεδιασμός ήχου δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Χριστοφίδη και την
Guy Cools πρόσφερε συμβουλές στη δραματουργία και η Αυγή Σαββίδου στα θέματα






επιμέλεια σκηνικού xώρου έκανε ο Γιάννης Τουμαζής.






H επιμέλεια, ο σχεδιασμός και η κατασκευή κοστουμιών έγινε από την Αριάνα Μαρκουλίδου και ο σχεδιασμός φωτισμού από τον Sakari Laurila. Ο Guy Cools πρόσφερε συμβουλές στη δραματουργία και η Αυγή Σαββίδου στα θέματα καθοδήγησης επιχειρήσεων. Τα γραφιστικά έκανε η Χριστίνα Πάντζαρου και η Μαρία Ευσταθίου βοήθησε στη παραγωγή εκ μέρους του NiMAC, Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη.

Oι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες που εμφανίζονται είναι οι Aleksandra Borys στην οθόνη και ο Sakari Laurila στην κιθάρα. Οι στοίχοι και η σύνθεση του τραγουδιού ‘Homo Auditus’ έγιναν από τη Λία Χαράκη και οι φωτογραφίες είναι του Παύλου Βρυωνίδη.











Πληροφορίες:






Η παράσταση θα είναι στα αγγλικά
Eπιπρόσθετη παράσταση 27 Οκτωβρίου, Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ στις 20:30

Εισιτήρια 12 ευρώ από την ιστοσελίδα liaharaki.com

a future to die for - Photos-05




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ