Ομάδα ΜΗΤΡΑ: «Ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 13.12.2021

Η ομάδα ΜΗΤΡΑ διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ με παραστάσεις υπό τον γενικό θεματικό τίτλο: «Ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου».


Οι βασικοί συντελεστές της ομάδας δημιουργούν χορογραφίες, εικαστικά βίντεο, βίντεο χορού και stand up comedies και μιλούν για όλα αυτά που μας βαραίνουν και στρογγυλοκάθονται πάνω από το κεφάλι μας.

«Το σύννεφο που κάθεται στο κεφάλι μου είναι ο αβέβαιος χρόνος, ο φόβος για το άγνωστο, για τη μοναξιά, για τον θάνατο. Το σύννεφο είναι ελαφρύ μα και αβάσταχτο. Φαντάζει τρομακτικό και ανίκητο. Είναι όμως απλώς ένα σύννεφο». Μ.Π

Παρουσιάζονται έργα των Νάγιας Αναστασιάδου, Στέλλας Ευτυχίου, Χρίστου Αβραάμ, Αλίκης Ευγενίου, Κυριάκου Ιεροδιακόνου, Μαρίνας Πογιατζή.







Γενική Επιμέλεια: Μαρίνα Πογιατζή

Για δύο μόνο παραστάσεις στις 22 & 23/12/21, στη Στέγη Χορού Λευκωσίας.

'Ωρα: 20:30

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Διάρκεια παρατάσεων: 50 λεπτά

Προπώληση: Στο box office του θεάτρου μισή ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων / Απαραίτητη η κράτηση θέσης και επίδειξη safe pass

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99-027399

Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Κύπρου



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024