Παράθυρο logo
«Διαυγές Όνειρο» από τους Πανίκο Τεμπριώτη και Γιώργο Κούμουρο
Δημοσιεύθηκε 15.05.2019
«Διαυγές Όνειρο» από τους Πανίκο Τεμπριώτη και Γιώργο Κούμουρο

Ο γλύπτης Πανίκος Τεμπριώτης και ο ζωγράφος Γιώργος Κούμουρος παρουσιάζουν μια κοινή έκθεση στην γκαλερί Opus 39, στη Λευκωσία, με τίτλο «Διαυγές Όνειρο».

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, με το αποτέλεσμά της να «προκαλεί το φιλότεχνο κοινό παρουσιάζοντας έργα μέσα από τα οποία ο θεατής θα μπορούσε να βρει κομμάτια του εαυτού του – από ένα Γλυκό Όνειρο μέχρι ένα Ψυχεδελικό Εφιάλτη», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Opus 39.

Έργο του Πανίκου Τεμπριώτη


«Η αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία είναι αδιαμφισβήτητο συναίσθημα που και οι δύο καλλιτέχνες βγάζουν μέσα από τα έργα τους χρησιμοποιώντας διαφορετικά μέσα – ζωγραφική, γλυπτική, κατασκευές. Ο στόχος της έκθεσης είναι να παρασύρει το κοινό σ’ένα Ζωντανό Όνειρο...», σημειώνει η κριτικός τέχνης Λ. Λούη.

+ Εγκαίνια την Τρίτη 21 Μαΐου στις 20:00 στην γκαλερί Opus 39, Λευκωσία [Κίμωνος 21, Στρόβολος, έναντι υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού]. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιουνίου 2019. Πληροφορίες τηλ. 22424983. 


ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εργο του Γιώργου Κούμουρου