Συνεχίζεται παρά τον κορωνοϊό η προεργασία για την ταινία Man of War

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.3.2020

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν στέκεται εμπόδιο στους σχεδιασμούς του Δημήτρη Λογοθέτη και της ομάδας του, που συνεχίζουν να εργάζονται για την παραγωγή της ταινίας Man of War στην Κύπρο. Τουλάχιστον αυτό διαβεβαιώνει ο ίδιος μέσω σχετικής ανακοίνωσης.


Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του pre-production και τα γυρίσματα αναμενόταν να ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

«Όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή με το θέμα. Τίποτε δεν άλλαξε για εμάς. Η Κύπρος παραμένει η επιλογή μας όχι μόνο για το Man of War αλλά και για πολλές άλλες παραγωγές», ανέφερε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Δημήτρης Λογοθέτης, που επιστρέφει στην Κύπρο για ταινία μετά το Jiu Jitsu με τον Νίκολας Κέιτζ.

Η εταιρεία διανομής ταινιών Highland Film Group, αλλά και οι παραγωγοί της ταινίας «Man of War», πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται στο στάδιο του pre-production, οριστικοποιώντας τον προϋπολογισμό, ψάχνοντας τοποθεσίες στην Κύπρο για γύρισμα, οργανώνοντας το συνεργείο και ετοιμάζοντας συμβόλαια. «Ανέκαθεν σε περιόδους κρίσης, η οπτικοακουστική βιομηχανία 'ανθεί', αφού οι ταινίες προσφέρουν την ψυχαγωγία και την ελευθερία που αναζητά το κοινό. Το βοηθάει να ξεχαστεί για λίγο», δήλωσε ο κ. Λογοθέτης και σχολίασε ότι «βλέπουμε τις αγορές εκτός Ευρώπης και Αμερικής που επηρεαστήκαν πολύ πριν από εμάς, να στέκονται στα πόδια τους σιγά σιγά. Θεωρούμε ότι με υπομονή θα τα καταφέρουμε και εμείς. Αν και με λίγη καθυστέρηση στα πλάνα μας λόγω του Covid-19, ελπίζουμε ότι με το “Man of War” αλλά και με τις υπόλοιπες παραγωγές που έχουμε κατά νου για την Κύπρο, θα δώσουμε κι εμείς ώθηση στην οικονομία του τόπου, αφού αναπόφευκτα θα χρειαστούμε επιτόπιο προσωπικό και επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια που αυτή τη στιγμή επηρεάζονται σφοδρά από την πανδημία.»

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Δημήτρη Λογοθέτη (ακούστηκε ανεπίσημα το όνομα του Αρνολντ Σβάρτσενεγκερ), στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για «μεγάλο όνομα που με την παρουσία του στο νησί θα έχει αντίκτυπο στην εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, αναδεικνύοντας την ως έναν ασφαλή προορισμό.» Για το θέμα, ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης σημείωσε: «Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με εκπροσώπους ηθοποιών και προσπαθούμε να 'κλειδώσουμε' ένα μεγάλό όνομα για το “Man of War”. Ο κορονωϊός μπορεί να καθυστερεί τους αρχικούς μας σχεδιασμούς, χωρίς όμως να σταματούμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο στόχος είναι να τροχιοδρομήσουμε τα πάντα μέχρι το καλοκαίρι».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Δημήτρης Λογοθέτης, ο οποίος είναι γνωστός για το ριμέικ της ταινίας Kickboxer (Kickboxer: Vengeance, 2016), ανακοίνωσε την εξασφάλιση ενός κεφαλαίου ύψους πέραν των 250 εκατ. δολαρίων, εκ των οποίων τα μισά (περί τα 112 εκατ. ευρώ) επιδιώκει να επενδύσει για την παραγωγή ταινιών στην Κύπρο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»