Βραβευμένοι Σαντοριναίου - Λούρας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.3.2018

Φαίνεται πως απηυδισμένοι από την τροπή -και νέα μορφή- που παίρνουν τα Βραβεία Θεάτρου Κύπρου οι ηθοποιοί αποφάσισαν να θεσπίσουν το δικό τους βραβείο, για να τιμούν τους συναδέλφους τους. Δεν ξέρουμε, το υποθέτουμε όμως. Έτσι, η Κλαδική Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ τιμά τους ανθρώπους της με ένα Βραβείο Θεατρικής Πολιτιστικής Προσφοράς, που φέτος θα απονεμηθεί -επάξια- στους Αννίτα Σαντοριναίου και Σταύρο Λούρα. "Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή έχει πιο μεγάλη αξία όταν σε τιμούν συνάδελφοι", ανέφερε σε μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο facebook η Αννίτα Σαντοριναίου μετά την είδηση για τη βράβευσή της.


Η τελετή απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο, μια μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, όπως έχει οριστεί η 27η Μαρτίου. Στη φωτογραφία, Λούρας και Σαντοριναίου ποζάρουν στον φακό με αφορμή τη συνύπαρξή τους επί σκηνής για το ανέβασμα του έργου "Οι Καρέκλες", παραγωγής Θεάτρου Δέντρο.

+ Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 20:00 στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο [Νέας Έγκωμης 8, 2409, Έγκωμη, Λευκωσία].

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (c)ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | ΠΑΡΑΘΥΡΟ/ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο ελληνικός κοσμοπολιτισμός

Ο ελληνικός κοσμοπολιτισμός

Ο ελληνικός κοσμοπολιτισμός

Το Movie Gen μπαίνει στο παιχνίδι του βίντεο

Το Movie Gen μπαίνει στο παιχνίδι του βίντεο

Το Movie Gen μπαίνει στο παιχνίδι του βίντεο