Χριστόφορος Χριστοδούλου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.4.2021

Ποιός είσαι;


Το όνομα μου είναι Χριστόφορος, γεννήθηκα το καλοκαίρι του ’92 και είμαι εικαστικός. Ή καλύτερα ζωγράφος, όπως προτιμώ να λέω ή να γράφω.

Τι κάνεις;

Κάνω τέχνη. Κυρίως ζωγραφίζω. Παντού. Βρήκα καταφύγιο πίσω από τα χρώματα και τις εικόνες της δουλειάς μου, που ενστικτωδώς αυτά τα στοιχεία μεταφέρθηκαν πάνω στη σκηνή ενός θεάτρου, στο χώρο ενός μουσείου, στο ύφασμα για να γίνουν ρούχα και κοστούμια. Επίσης το χόμπι μου είναι η κηπουρική, τρελαίνομαι να παίζω με τα χώματα, να φυτεύω, να μεταφυτεύω και να ποτίζω. Μου δίνει ζωή. Κάτι που μακάρι να έκανα παραπάνω είναι γυμναστική αλλά βαριέμαι.

Τι θέλεις;

Θα ήθελα να ζω σε ένα περιβάλλον πιο πράσινο, πιο οικολογικό, πιο καθαρό. Ένα περιβάλλον που να είναι έχει περισσότερους ανθρώπους με συνειδήσεις, με καρδιά. Ανθρώπους που να έχουν φωνή και να την χρησιμοποιούν για καλό, να κοιτάνε δεξιά και αριστερά με καθαρό βλέμμα και ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας να χρησιμοποιούν τη δύναμη τους προς όφελος όλων. Άκουσα να λένε όμως ότι όλα ξεκινάνε από μέσα μας, οπόταν αυτά που εύχομαι για τον έξω κόσμο τα εύχομαι αντίστοιχα και για τον εσωτερικό μου κόσμο.




"Eyes all Over" for Spring/Summer '21 © Χριστόφορος Χριστοδούλου
















http://Itschristoforos.com/

Facebook

Instagram

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;