Ο «αδελφός» Μίκης Θεοδωράκης, ο «αδελφός» Πανίκος Παιονίδης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.9.2021

«...πάντα αστειευόσασταν με αυτό το θέμα για το ποιος θα την κάνει πρώτος... φύγατε λοιπόν μαζί για να μην τσακώνεστε... ίδια ώρα ίδια ηλικία... μοιάζει σαν ένα θαύμα συμπαντικό... είμαι ήσυχη γιατί ο μπαμπάς μου πίνει ρετσίνα με τον καλύτερό του φίλο και γελάνε με εμάς που κλαίμε γιατί ο πόνος είναι αφόρητος... Καλό ταξίδι στο φως και να μας προσέχετε…», ανέφερε η Μελίνα Παιονίδου σε μια ανάρτησή της στα ΜΚΔ δίπλα από μια φωτογραφία του πατέρα της με τον καλύτερό του φίλο.


Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Πανίκος Παιονίδης έφυγαν μαζί από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου 2021.

«Με τον Μίκη… ήταν σαν αδελφός. Πότε τον πρωτογνώρισα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Όποτε ερχόταν στην Κύπρο, ήταν εδώ, στο σπίτι μας. Γνωριστήκαμε σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό, εκτός Ελλάδος. Το χαρακτηριστικό του Μίκη ήταν ότι έβλεπε μπροστά και προσδιόριζε εκείνο που οραματιζόταν. Το έκανε συγκεκριμένο. Έχουμε διαφορά ηλικίας με τον Μίκη μόνο δύο μήνες. Γι' αυτό φωνάζουμε ο ένας τον άλλο «συνομήλικε». Τώρα στις 29 Ιουλίου θα κλείσει τα 87 ο Μίκης. Διατηρούμε ακόμα επαφή. Με το e-mail». Και το κίνημα ΣΠΙΘΑ που δημιούργησε ο ίδιος; «Νομίζω πως είναι η προσπάθεια του Μίκη να παρουσιάζεται ζωντανός, να παίρνει θέση πάνω στα γεγονότα». - Πανίκος Παιονίδης | Συνέντευξη στη Μερόπη Μωυσέως, ΠΑΡΑΘΥΡΟ, 1η Ιουλίου 2012.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τούτο σου έλειπε.. Αφροδιτούα μου

Τούτο σου έλειπε.. Αφροδιτούα μου

Τούτο σου έλειπε.. Αφροδιτούα μου

Επανένωση Oasis: Και τι μας νοιάζει, είμαστε οικονομολόγοι;

Επανένωση Oasis: Και τι μας νοιάζει, είμαστε οικονομολόγοι;

Επανένωση Oasis: Και τι μας νοιάζει, είμαστε οικονομολόγοι;