Θέατρο Ριάλτο: Σήκωσε αυλαία στο YouTube

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.4.2020

Με το σλόγκαν «Ανοίγουμε την αυλαία στο ψηφιακό μας κανάλι», το Θέατρο Ριάλτο ανακοίνωσε την έναρξη μιας σειράς από «πρεμιέρες» και όχι μόνο, στο διαδικτυακό του κανάλι στο YouTube.


«Στην τόσο δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, το Θέατρο Ριάλτο μοιράζεται μαζί σας στιγμές και εκδηλώσεις μέσα από το ψηφιακό του κανάλι», αναφέρεται στην ανακοίνωση που έγινε στην επίσημη σελίδα του λεμεσιανού θεάτρου στο facebook. «Η διαδικτυακή μας συνάντηση στοχεύει στη γεφύρωση της απουσίας, της έλλειψης φυσικής συνάντησης, επικοινωνίας και ανταλλαγής».


Καθημερινά το Θέατρο Ριάλτο αναρτά βίντεο από παραστάσεις που είχαν ανέβει στη σκηνή του θεάτρου τα προηγούμενα χρόνια: μεταξύ άλλων παρουσιάζονται χορογραφικές δουλειές δημιουργών από τις πολλές εκδόσεις της Πλατφόρμας Σύγχρονου Χορού, συναυλίες σχημάτων από το Cyprus Jazz & World Music Showcase κ.ά. Πρόκειται για παραγωγές που δίνουν μια σαφή εικόνα της σύγχρονης κυπριακής δημιουργίας, στην οποία δεν υπήρχε εύκολη διαδικτυακή πρόσβαση προηγουμένως.

Το ψηφιακό κανάλι του Ριάλτο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, «με σεβασμό στα πνευματικά και συγγενή δικαιώματα των δημιουργών, ευελπιστώντας ότι σύντομα το θέατρό μας θα σηκώσει και πάλι αυλαία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΕΙΚΟΝΑ: Στιγμιότυπο από το χορογραφικό έργο «Ορος», της ομάδας Ασώματες Δυνάμεις, σε χορογραφία της Μάχης Δημητριάδου Λίνταλ. Tο έργο θα έχει τη διαδικτυακή του πρεμιέρα στο κανάλι του Ριάλτο στο YouTube στις 17 Απριλίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024