Παράθυρο logo
Ατομική έκθεση Χριστόφορου Τοφαλλή στην 3 Angels Modern Art Gallery
Δημοσιεύθηκε 30.09.2021
Ατομική έκθεση Χριστόφορου Τοφαλλή στην 3 Angels Modern Art Gallery

Ένας σύγχρονος Έλ Γκρέκο… Ρεαλισμός με μια δόση θεατρικότητας, φαντασίας και υπερβολής χαρακτηρίζουν τα έργα του Χριστόφορου Τοφαλλή που στόχος του είναι να προβληματίσει το θεατή, να τον ωθήσει να ταξιδέψει μέσα του προς αναζήτηση της δικής του αλήθειας.

Ο Χριστόφορος Τοφαλλή γεννήθηκε στη Λάρνακα από πρόσφυγες γονείς με καταγωγή την Αμμόχωστο. Μετά από ένα χρόνο σπουδών στο Academia di Belle Arti di Urbino στην Ιταλία, τελείωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον κλάδο Καλών Τεχνών.

Έχοντας συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις είναι έτοιμος για την πρώτη του ατομική έκθεση όπου μέσα από τα έργα του αυτά περιγράφει τη δική του οπτική με ένα σπάνιο για την ηλικία του βάθος. Η θεματολογία του πηγάζει μέσα από σύγχρονα κοινωνικά και κοινωνικόπολιτικά προβλήματα και κατ´επέκταση την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων από τον σύγχρονο άνθρωπο, ενσωματώνοντας ιστορία, μυθολογία και αρχέτυπα με μια αφηγηματική και αλληγορική προσέγγιση.

(Άντρεα Χαραλαμπίδη Στυλιανού - Επιμελήτρια Τέχνης)

 



 

Τα εγκαίνια της έκθεσης του Χριστόφορου Τοφαλλή θα τελεστούν από τον αξιότιμο δήμαρχο Λάρνακας Αντρέα Βύρα, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην 3 Angels Modern Art Gallery στη Λαρνακα.

Διάρκεια έκθεσης: 8 - 15 Οκτωβρίου 2021

Ωράριο έκθεσης: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευη, 11:00 - 13:00 και 17:00 - 20:00 / Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή, 17:00 - 20:00.

Πληροφορίες: 3 Angels Modern Art Gallery (99 126602)

Χριστόφορος Τοφαλλή: Email: chrtofallis@gmail.com / Instagram: @christoforostofalli