Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος παρουσιάζει τον συγκλονιστικό πιανίστα Alessandro Deljavan, ο οποίος, εδώ και δύο δεκαετίες, καταπλήσσει τόσο το κοινό όσο και τους μουσικοκριτικούς με την εντυπωσιακή του δεξιότητα και τη συναισθηματική σφοδρότητα των ερμηνειών του.

Ο Deljavan έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ηλικία τριών ετών, και απέσπασε την πρώτη του μεγάλη διάκριση σε ηλικία εννέα ετών όταν κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στον περίφημο διαγωνισμό πιάνου Concours Musical de France, στο Παρίσι. Έκτοτε, κέρδισε μεγάλα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, έχει εμφανισθεί με ορισμένες από τις πιο σημαντικές ορχήστρες ανά το παγκόσμιο και έχει κτίσει μια τεράστια δισκογραφία που περιλαμβάνει πέραν των 40 άλμπουμ.
Για την πρώτη του εμφάνιση στην Κύπρο, στις 15 Φεβρουαρίου 2018, στο The Shoe Factory, Λευκωσία, ο Alessandro Deljavan θα επιδείξει την απαράμιλλη τεχνική του σε ένα εξαιρετικά δεξιοτεχνικό πρόγραμμα που αποτελείται από τη Σονάτα σε Σι ελάσσονα του Λιστ, τη Σονάτα για Πιάνο Αρ.2 σε Σι-ύφεση ελάσσονα και τις Μαζούρκες Έργο 17 του Σοπέν.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Φρεντερίκ Σοπέν: Μαζούρκες, Έργο 17
Φρεντερίκ Σοπέν: Σονάτα για Πιάνο Αρ.2 σε Σι-ύφεση ελάσσονα, Έργο 35
Διάλειμμα
- Tosto: Nocturne (in the daylight)
Φρανς Λιστ: Σονάτα για Πιάνο σε Σι ελάσσονα, S.178
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62968" ev_uxval="1" ]
Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας.